ATP Ejendomme skænker møbler til Røde Kors

I forbindelse med renoveringen af det tidligere Radisson Blu Falconer Hotel på Frederiksberg, har ATP Ejendomme tømt det gamle hotel for inventar. Alt hvad der kunne sælges, blevet solgt. De resterende møbler er gået til Røde Kors.

Møbler står klar til at sendes afsted.

ATP Ejendomme er for tiden i gang med at istandsætte det tidligere Radisson Blu Falconer Hotel på Frederiksberg. Hotelkontrakten er overgået til Scandic som genåbner hotellet i 2018.

I forbindelse med renoveringen er hotellet blevet tømt for møbler og andet inventar. Alt som kunne sælges videre blev opkøbt af 3R Kontor som lever af at opkøbe, istandsætte og videresælge brugte møbler. Men nogle af tingene var svære at sælge videre, og hvad gør man så?

"Heldigvis fandt vi en løsning for dette lidt svært omsættelige inventar, hvor vi kunne støtte en god sag, samtidig med at vi kom af med mange af møblerne", fortæller ejendomsudviklingschef Susanne Schou, der sammen med projektchef Mette Munkedal styrer renoveringsprojektet i Falkonercentret.

De møbler som ikke kunne sælges, er via 3R Kontor foræret til Røde Kors, som blandt andet modtager 250 senge, 150 borde og 150 stole, der skal bruges i asylcentrene. 

”ATP må ikke donere medlemmernes værdier bort, men alternativet var at køre inventaret til destruktion, og det ville være en stor udgift for os. Ved at sælge det, der kan sælges, og forære resten til Røde Kors, har vi fundet en løsning, hvor andre kan få glæde af det brugbare inventar samtidig med, at vi sparer penge. Det giver rigtig god mening", siger Michael Nielsen, direktør i ATP Ejendomme.

Renoveringsarbejdet af Falconercentret kommer til at pågå i hele 2017 og noget af 2018. Bæredygtighed er i fokus gennem hele arbejdet. Alt materiale som kan genanvendes bliver genbrugt eller upcyclet i byggeriet og overskydende materialer sælges videre i så lang udstrækning som muligt. 

ATP Ejendomme er et 100% ejet datterselskab af ATP. ATP Ejendomme investerer i og udlejer erhvervsejendomme. Læs mere på www.atp-ejendomme.dk.
 

01.11.2018ATP Ejendomme A/S

Sponseret

Boligbyggeriet Arenahaven i Ørestaden DGNB-certificeres

25.10.2018ATP Ejendomme A/S

Sponseret

Ombygning af Ørkenfortet DGNB-certificeres

25.06.2018ATP Ejendomme A/S

Sponseret

Axel Towers modtager DGNB sølvcertificering

15.02.2018ATP Ejendomme A/S

Sponseret

Energibesparende tiltag høster forbedrede energimærker

15.11.2017ATP Ejendomme A/S

Sponseret

Sådan har vi bygget Pier47

04.10.2017ATP Ejendomme A/S

Sponseret

Pier47 er et 1800-tals inspireret pakhus med fremtidsteknologi