ANSVARLIG PRODUKTUDVIKLING

I Green Machine er ansvarlig produktudvikling ikke kun at have fokus på funktion og omkostninger, men også at tage produktets påvirkninger af vore omgivelser i betragtning.

I Green Machine er ansvarlig produktudvikling ikke kun at have fokus på funktion og omkostninger, men også at tage produktets påvirkninger af vore omgivelser i betragtning. Produktets livscyklus påvirker den verden vi lever i og os - brugerne, som skal leve med det.
Produktets påvirkninger af vores miljø er domineret af mange komplicerede processer, som påvirker mange forskellige forhold på vores jord. Nogle af disse processer har allerede medført uoprettelig skade på vores økosystem (fx tabet af biodiversitet og arter), andre udgør voksende trusler som det er mere eller mindre vanskeligt at undgå.

FN har udpeget klimaændringerne som den den værste af disse trusler, idet den ikke blot er en trussel for menneskehedens og vor civilisations beståen, men også fordi at den er meget vanskelig og kompliceret at standse. De fleste af de teknologier, som hjælper os i dagligdagen udleder store mængder klimaskadelige gasser. Green Machine er derfor specielt dedikeret til at arbejde med produktudvikling der afkobler os fra emissioner af klimagasser eller reducerer den kraftigt.

Andre vigtige emissioner er dem der påvirker vores sundhed og levevis. Det er vigtigt at der stilles krav til materialer og overfladebehandling, så at brugerne kan føle sig trygge ved at anvende de produkter, som udvikles.

01.06.2012GreenMachine

Sponseret

PLASTTEKNOLOGI

29.05.2012GreenMachine

Sponseret

DET ER MATERIALERNE I VORE PRODUKTER DER SKADER MEST

25.05.2012GreenMachine

Sponseret

LIVSCYKLUS

11.05.2012GreenMachine

Sponseret

ANSVARLIG PRODUKTUDVIKLING