Altiflex er nomineret til CSR Environment Prize

Hensigtsmæssig indretning af byggeriet kan halvere energiforbruget. Altiflex er en industrialiseret tilgang til at udføre interimsaflukning der optimerer byggeprocessen og samtidig sparer på energiforbruget mens der bygges.

Facadeaflukning, Hotel Bella Sky, København.

Den 30. oktober uddeles årets CSR Environment Prize ved CSR Awards i Holstebro. I år går prisen til den mest effektfulde miljøløsning.

Altiflex er nomineret på baggrund af vores innovative interimsaflukning af byggeriet i byggeprocessen. Denne løsning giver byggebranchen mulighed for at reducere ressourceforbruget i byggeprocessen, fokusere på miljøforbedringer og øge produktiviteten i vinterbyggeriet.

”Vi er utrolig glade for vores nominering til CSR Awards 2014. Den viser at vores målrettede indsats for at være det bæredygtige og samtidig økonomiske valg i byggeprocessen anerkendes. Byggeri og bygningsdrift i Danmark tegner sig for 40 % af det samlede energiforbrug. Altiflex tilbyder en løsning, der giver byggebranchen mulighed for at reducere ressourceforbruget i byggeprocessen, fokusere på miljøforbedringer og øge produktiviteten i vinterbyggeriet.

Vi tilbyder en interimsaflukning med færre processer, enklere styring, reduceret risiko og en bedre totaløkonomi på det samlede byggeprojekt, siger Torben F. Pretzmann, Adm. Direktør i Altiflex.”

Altiflex systemet består af forskellige størrelser vindues- og dørmoduler, som kan tilpasses i højde og bredde så de effektivt forsegler alle åbninger i byggeriet mod bl.a. vind og vejr. Sammenlignet med traditionel midlertidig aflukning med trærammer og plast folie så tilbyder Altiflex et system med høj styrke, effektiv isolering og lang levetid.

Ved effektiv interimsaflukning fra byggeriets start reduceres varmetabet i vinterbyggeriet, tilførsel af fugt under byggeprocessen minimeres markant, og udtørring af byggeriet kan gennemføres langt hurtigere. Dette gør det lettere at overholde budgetter og tidsplan og muligt at igangsætte det indendørs arbejde langt tidligere end ved traditionel aflukning. Med Altiflex løsningen sikres en bedre totaløkonomi for bygherre og entreprenør, da man ud over energibesparelse, hurtigere udtørring og bedre arbejdsmiljø samtidig sparer udgiften til sikkerhedsrækværk.

Læs mere om Altiflex løsninger og moduler her.

02.03.2016Altiflex ApS

Sponseret

Energioptimér byggeriet og overhold tidsplanerne

11.02.2016Altiflex ApS

Sponseret

Genanvendelige byggematerialer

03.02.2016Altiflex ApS

Sponseret

Altiflex aflukker stort byggeri i hjertet af København

22.04.2015Altiflex ApS

Sponseret

Mærsk Bygningen på Panum - Bæredygtig byggeplads og bedre arbejdsmiljø med Altiflex moduler

12.02.2015Altiflex ApS

Sponseret

Energieffektiv byggeplads og en bedre totaløkonomi med innovativt interimsaflukningssystem

30.09.2014Altiflex ApS

Sponseret

Altiflex er nomineret til CSR Environment Prize