Aaren Ekelund bydes velkommen til BeWos advisory board

20 november, København – BeWo er stolte af at annoncere udnævnelsen af Aaren Ekelund, CCO & CMO hos Microsoft Danmark, til sit advisory board. Aaren, med sin omfattende baggrund inden for operationel ekspertise, strategisk markedsføring og bæredygtige forretningspraksisser, træder ind i denne rolle klar til at sætte sit præg.

Foto: BeWo

22.11.2023

Sponseret

BEWO ApS

Med en imponerende track record, der inkluderer lederroller inden for marketing og drift, har Aaren demonstreret sin evne til at styre virksomheder mod markant vækst og innovation. Hans ekspertise i at bygge stærke go-to-market strategier fra bunden og drive strategien i så stor skala i sin tid hos Microsoft er virkelig bemærkelsesværdig.

I refleksion over sin nye rådgiverrolle hos BeWo siger Aaren Ekelund, “Miljøkrisen kræver handling fra alle, også små virksomheder. Dog står små og mellemstore virksomheder ofte over for udfordringer med at måle og reducere deres CO2-udledninger på tværs af deres værdikæde. BeWos mission er at gøre denne proces lettere og mere tilgængelig for dem ved at levere pålidelige data om deres scope 1-3 udledninger. Jeg støtter fuldt ud denne mission, da jeg tror, den ikke kun vil hjælpe dem med at overholde fremtidige miljøreguleringer, men også sætte dem i stand til at gøre en positiv indvirkning på planeten gennem deres værdikæde.”

Aarens mange års erfaring og hans passion for at integrere bæredygtighed i forretningspraksisser passer perfekt sammen med BeWos vision. Med et fokus på at hjælpe virksomheder, så de bedst muligt kan træffe informerede beslutninger for en bæredygtig fremtid, vil Aarens vejledning være uvurderlig i at forbedre BeWos løsning og markedsnærvær.

CEO & Medstifter af BeWo, Mikkel Bering Alstrup, udtrykte begejstring over dette samarbejde: "At have Aaren Ekelund med på vores advisory board er et vidnesbyrd om vores forpligtelse til bæredygtighed og strategisk vækst. Aaren bringer en fantastisk hands-on tilgang til at drive vores strategi. Det er utroligt givende at arbejde sammen med Aaren og lære af hans erfaring og proaktive mindset.”

Læs mere her.

22.11.2023BEWO ApS

Sponseret

Aaren Ekelund bydes velkommen til BeWos advisory board