BEWO ApS

BeWo hjælper virksomheder med at automatisere ESG-rapportering - og være compliant med EU direktivet. Med en vision om at gøre brug af AI teknologi til miljøansvarlighed er BeWo dedikeret til at gøre bæredygtighedsrapportering mindre kompleks og mere effektiv. BeWos innovative AI CO2e-beregner er et vidnesbyrd om dette engagement, idet den automatiserer CO2-regnskab for at fremme gennemsigtighed og nøjagtighed i bæredygtighedsrapportering.

BeWo er specialiseret i automatisering af Scope 3-udledninger, og bruger netop AI til at analysere fakturaer og kvitteringer, og matcher dem med over 15.000 emissionsfaktorer fra anerkendte databaser for præcist at beregne CO2e. Dette betyder at BeWo kan tilbyde væsentlige tids- og ressourcebesparelser for virksomheder.

Ved at automatisere processen for CO2e-beregning, strømliner BeWo ikke kun bæredygtighedsrapportering, men giver også detaljerede indsigter i CO2e-udledninger på tværs af indkøbskategorier og leverandører. Det hele er tilgængeligt på BeWo's brugervenlige platform, som giver virksomheden (brugeren) mulighed for nemt at følge med i udviklingen af CO2e-udledninger og derved gør det lettere at identificere områder hvor man kan forbedre sit klimaaftryk. 

Adresse

Prags Boulevard 49E, 2300 Copenhagen

Sociale medier

Kontaktpersoner

Leah Salazar

Digital Marketing Manager

Tais Roden

Business Developer

Seneste nyt

22.11.2023BEWO ApS

Sponseret

Aaren Ekelund bydes velkommen til BeWos advisory board

20 november, København – BeWo er stolte af at annoncere udnævnelsen af Aaren Ekelund, CCO & CMO hos Microsoft Danmark, til sit advisory board. Aaren, med sin omfattende baggrund inden for operationel ekspertise, strategisk markedsføring og bæredygtige forretningspraksisser, træder ind i denne rolle klar til at sætte sit præg.