Viden og værktøjer til 'shared value' i praksis.

Fra risikostyring og compliance til forretningsudvikling og bæredygtig bundlinje. Den nye praktiske 5-måneders uddannelse Sustainable Business Change Manager klæder CSR-professionelle på til at arbejde med 'shared value' i praksis.

Shared value - det seneste buzzword i CSR-kredse, formuleret af den amerikanske businessguru Michael Porter - dækker over forretningsløsninger, som styrker virksomhedens konkurrenceevne, samtidig med at de skaber værdi for samfundet.

For mange virksomheders vedkommende er CSR-rejsen startet med at få orden i eget hus ved at få sat samfundsengagementet i system.

For at skabe 'shared value' er næste skridt at få bygget ovenpå, så der kan kapitaliseres på det store forarbejde ved at få skabt en tættere kobling mellem forretningsmål og CSR-indsats og ved at få masseret dette nye business mindset ind i alle dele af organisationen.

Læs også "Fra filantropi og risikostyring til bæredygtig bundlinje"

FRA CSR-CHEF TIL FORANDRINGSLEDER 

Mange CSR-professionelle er ofte startet i helt andre stillinger inden for eksempelvis HR, kommunikation, miljø og kvalitet eller public affairs, og har derfor ofte også forskellige erfaringer og uddannelsesmæssig baggrund for at gribe denne forandringsproces an.

Derfor består uddannelsen Sustainable Business Change Manager af et praktisk 5-måneders forløb (14 undervisningsdage i alt inkl. eksamen, fordelt med cirka 3 undervisningsdage om måneden), der giver et 360-graders overblik over nyeste viden og tendenser indenfor 'shared value', eller det man også kunne kalde for CSR ver. 2.0.

Læs også "Ny uddannelse kobler CSR med forretning og forandringsledelse" 

PROGRAMMET

Undervejs vil deltagerne have fået og afprøvet værktøjer til at analysere, planlægge og gennemføre en helstøbt CSR-indsats for egen virksomhed gennem:

PRAKTISK INFO & TILMELDING

Læs mere & reservation/tilmelding på www.sustainablebusinesschangemanager.dk 

Sustainable Business Change Manager er en praktisk anvendelig uddannelse og certificering, der udbydes af TANIA ELLIS – The Social Business Company®, én af Skandinaviens førende CSR foredrags-, kursus- og rådgivningsvirksomheder.

Uddannelsen giver nyeste viden og praktiske værktøjer til ledere og rådgivere, som ønsker at arbejde med forretningsdrevet CSR og forandringsledelse i praksis. Forløbet afsluttes med eksamen og certificering med diplom.

Forløbet giver dig en enestående mulighed for at få en kombination af både teori og praktisk anvendelig CSR-viden og værktøjer, som udover at opgradere din egen faglighed og CV også giver dig mulighed for at udarbejde en CSR-handlingsplan for din egen virksomhed.

Vi samarbejder med DEA og Dansk Erhverv.

13.09.2023TANIA ELLIS – The Social Business Company

Sponseret

Ny virksomhed matcher virksomheder med erfarne bæredygtighedskonsulenter

07.06.2023TANIA ELLIS – The Social Business Company

Sponseret

6 veje til det bæredygtige forbrugerhjerte

31.05.2023TANIA ELLIS – The Social Business Company

Sponseret

Uddannelse med certificering i Sustainable Business & Change Management

31.05.2023TANIA ELLIS – The Social Business Company

Sponseret

Min ESG læringsrejse

11.04.2023TANIA ELLIS – The Social Business Company

Sponseret

Min ESG-rejse fra A-Z

24.01.2023TANIA ELLIS – The Social Business Company

Sponseret

Grøn logistik kræver data og tætte værdikædealliancer