Verdo indgår partnerskab med norsk specialist om ladeløsning

Verdo udvider ladestanderkonceptet Charge til at omfatte erhvervskunder. Ladeløsningen tilbydes i et partnerskab med norskbaserede DEFA, som bidrager med gennemtestede produkter til elbils- og plugin hybrid-ejere fra hjemlandet.

21.03.2022

Sponseret

Verdo

Udrulning af ladeinfrastruktur til elbiler og plugin hybrider er i fuld gang over hele landet. For at understøtte samfundsopgaven med at tilbyde opladning til elbiler og plugin hybrider har Verdo indgået partnerskab med den norskbaserede virksomhed, DEFA, som er er markedsledende i Norden i levering og udvikling af ladeløsninger til private og erhverv.

”DEFA er markedsførende inden for udvikling af intelligente ladeløsninger i Norden, hvor elbiler og plugin hybrider har været i kraftig vækst de seneste år. Denne vækst ser vi nu i Danmark, og vi er glade for at kunne tilbyde danske bilister et velafprøvet produkt, som selvfølgelig er tilpasset danske forhold,” siger Daniel Bylling-Westergaard, udviklingschef i Verdo og ansvarlig for udviklingen af Charge-konceptet, som er Verdo’s løsning til grønne bilister.

Fra venstre Anders Granquist, Executive Vice President i DEFA og Daniel Bylling-Westergaard, udviklingschef i Verdo. .

Nu også fleksibel løsning til erhverv
Verdo har hidtil haft fokus på udrulning af abonnement og ladeløsning til private via et fleksibelt abonnement, hvor bilisterne kun betaler ud fra deres kørselsbehov. Med partnerskabet med DEFA udvider Verdo til også at tilbyde ladeløsninger til erhverv og boligforeninger.

Løsningen omfatter dels en app, hvor Charge-kunder selv styrer, hvornår de ønsker at lade. Bilen oplades, når kWh prisen er lavest, og ladning kan startes, stoppes, monitoreres og afregnes via app’en. Dels omfatter løsningen en ladestander, som allerede er gennemprøvet på det nordiske marked.

”Vores fokus er at udvikle en intelligent og fleksibel ladeløsning til private med opladning i hjemmet samt til virksomheder, som ønsker at tilbyde opladning til ansatte og kunder. Derfor bliver Charge nu også tilbudt til erhvervskunder og boligforeninger, hvor løsningen bliver tilpasset den enkelte kundes behov.

”Eksempelvis kan vi etablere ladestandere til brug af virksomhedens biler, når de bliver opladet i arbejdstiden. Den øvrige tid er ladestanderen tilgængelig til offentlig brug ud fra virksomhedens ønske. Den mulighed er vi glade for at kunne tilbyde til vores Charge-kunder,” siger Daniel Bylling-Westergaard.

Ser frem til partnerskab
Hos DEFA ser man frem til at tage del i udrulning af ladeinfrastruktur i Danmark.

”Vi er meget glade for partnerskabet, vi har indgået med Verdo om at etablere intelligente ladestandere og udvikle en velfungerende ladeinfrastruktur i hele Danmark. Vi mener, at Verdo’s kompetencer og gode serviceydelser gennem Charge vil give både private og erhverv ladeløsninger, som dækker alle behov for nem og fleksibel opladning af plugin hybrid og elbiler. Vi i DEFA ser frem til at bidrage med vores løsninger og erfaringer for at sikre, at Charge kan give kunderne den bedste ladeoplevelse i Danmark,” siger Anders Granquist, Executive Vice President i DEFA.

Lad op derhjemme og på farten
Via partnerskabet mellem Verdo og DEFA vil Charge-kunder kunne tilgå tusindvis af ladepunkter i de nordiske lande.

”Med Charge-app’en har kunderne mulighed for at lade, når de er på farten – nemt og bekvemt. Med app’en kan man identificere Charge-udtag samt andre leverandør på samme platform, og man betaler kun for forbrug, ikke abonnement,” siger Daniel Bylling-Westergaard.

Partnerskabet har desuden fælles medlemskab i Dansk e-mobilitet for at følge og understøtte anbefalinger og tiltag på vegne af bilejerne samt for at følge og udvikle funktioner og koncepter ud fra markedets behov.

17.05.2024Verdo

Sponseret

Verdo indgår samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp: Vil støtte træplanting i Uganda

11.03.2024Verdo

Sponseret

Nøglen til succes: ESG skal være en integreret del af forretningen

16.08.2023Verdo

Sponseret

Nyt anlæg fra Verdo gør haveaffald til klimavenlig varme

31.03.2023Verdo

Sponseret

Verdo og TLV-Forsyning i tæt samarbejde om overskudsvarme og sikker forsyning

22.03.2023Verdo

Sponseret

Endeligt punktum i gamle varmesager

22.12.2022Verdo

Sponseret

Overvældende interesse for foreningspulje