Værdiskabende partnerskaber hjælper verdens flygtninge

Stærke partnerskaber mellem den humanitære sektor og erhvervsliv skaber værdi for danske virksomheder og bæredygtige løsninger for mennesker på flugt. Læs om Dansk Flygtningehjælps partnerksaber her.

PARTNERSKABER GAVNER VIRKSOMHEDER, FONDE OG MENNESKER PÅ FLUGT

Vi befinder os i en ny verdensorden. Mere end 65 millioner mennesker er på flugt. Det er et rekordhøjt antal, der desværre ikke ser ud til at falde foreløbigt. Hvis vi skal vende kurven, kræver det nye og innovative løsninger.

Stærke partnerskaber mellem den humanitære sektor, fonde og erhvervsliv kan bidrage til sådanne løsninger. Det kan vi i Dansk Flygtningehjælp med stor tilfredshed konstatere.

Derfor vil vi gerne invitere virksomheder og fonde til dialog om partnerskaber, som skaber værdi for begge parter. Ved at bruge hinandens kompetencer og ressourcer kan vi redde liv og samtidig skabe værdi, udvikling og investeringsmuligheder for NGO sektoren og det danske erhvervsliv og fondsverdenen.

Vores nuværende partnerskaber gør en stor forskel for organisationens arbejde og betyder, at endnu flere flygtninge får hurtigere og bedre hjælp. Vi er derfor altid nysgerrige efter nyepartnerskaber og samarbejdsformer og taler gerne med om alt fra forretningsudvikling og innovation til CSR og filantropi.

I den vedhæftede folder ses eksempler på, hvordan et partnerskab med Dansk Flygtningehjælp kan se ud – og forhåbentlig giver det idéer til hvad et partnerskab kan gøre for jeres fond eller virksomhed.  

Velkommen til Dansk Flygtningehjælp!

Andreas Kamm
Generalsekretær, Dansk Flygtningehjælp

 

22.03.2024DRC Dansk Flygtningehjælp

Sponseret

New Report: Displacement is going to increase by more than 6.8 million people in the coming two years

04.03.2024DRC Dansk Flygtningehjælp

Sponseret

Ukraine: The situation for the millions of internally displaced people is deteriorating fast

15.11.2023DRC Dansk Flygtningehjælp

Sponseret

Forced away from home by war - living as a displaced person

08.11.2023DRC Dansk Flygtningehjælp

Sponseret

11.584.000 kr. til kvinder og piger på flugt

18.10.2023DRC Dansk Flygtningehjælp

Sponseret

Familier traumatiserede efter tre jordskælv på en uge i Afghanistan

05.10.2023DRC Dansk Flygtningehjælp

Sponseret

Education Under Attack in West And Central Africa