Vær med, når hele Danmark tænder lys for hjemløse

Mandag den 11. oktober sparker Kirkens Korshær sin kampagneuge i gang med at tænde lys i hele landet for de 6.431 hjemløse i Danmark.

Lystændingen sætter gang i den landsdækkende kampagneuge og indsamling med buskabet ”Hjem for hjemløse - vi er der, når ingen andre er” for at sætte fokus på ulighed og hjemløshed i Danmark.

For mange hjemløse mennesker er Kirkens Korshærs varmestuer, herberger og sociale tilbud det tætteste, de kommer på ”hjem”. Kirkens Korshær samler hvert år ind for at skabe opmærksomhed om hjemløshed og skaffe midler til fortsat at kunne gøre en forskel for de mange, der har brug for at blive hørt og set.

- Nu har vi været til stede i 109 år og det er på sin vis tragisk, for det vidner om, at der er samfundsopgaver, der ikke bliver løst. De allersvageste bliver stadig ladt i stikken. Det er ofte mennesker, der er isolerede og ensomme, og som ikke har andre, der lytter til dem. Derfor er det så vigtigt, at Kirkens Korshær kan blive ved med at være der, siger chef for Kirkens Korshær Helle Christiansen.

I løbet af indsamlingsugen inviterer varmestuer, herberger og væresteder indenfor til over 70 spændende arrangementer. Ud over lystændingerne, som alene i København finder sted syv steder, er der koncerter, gudstjenester, kagebord, kunstevents og kæmpe udsalg i alle Kirkens Korshærs genbrugsbutikker. Find alle arrangementer her

10.01.2022Kirkens Korshær

Sponseret

Et trygt og varmt sted at sove

11.10.2021Kirkens Korshær

Sponseret

Vær med, når hele Danmark tænder lys for hjemløse

06.09.2021Kirkens Korshær

Sponseret

Fra værested til håbested

12.08.2021Kirkens Korshær

Sponseret

Kirkens Korshær møder modeverden med nyt samarbejde

01.07.2020Kirkens Korshær

Sponseret

Et tiltrængt pusterum for sårbare familier

22.06.2020Kirkens Korshær

Sponseret

En varmestue på hjul