Et trygt og varmt sted at sove

Ingen mennesker skal sove på gaden, derfor har Kirkens Korshær flere steder rundt omkring i landet åbnet ekstra sovepladser på natvarmestuer og i form af nødovernatningssteder. For det kan være livsfarligt at sove på gaden i de kolde vintermåneder.

Vinteren er for alvor kommet til Danmark med temperaturer, der ikke sjældent når under nul. For de fleste mennesker betyder det, at huer, handsker og halstørklæder igen er fundet frem fra skuffen. Lidt ekstra hygge derhjemme i den varme stue. Men for mennesker, som lever og tilbringer de fleste af døgnets timer under åben himmel på gaden, kan det være livsfarligt.

Kirkens Korshærs arbejder for, at ingen mennesker skal sove på gaden. Derfor tilbyder organisationen i vintermånederne på natvarmestuer, herberger og nødovernatningssteder en seng at sove i, lidt at varme sig på og medmenneskelig omsorg. Et tilbud, som dækker nogle af de mest fundamentale menneskelige behov. Der er med til at give det enkelte menneske lidt overskud til at klare sig igennem dagen i en ofte svær hverdag.

Listen over overnatningssteder opdateres løbende og kan findes her

10.01.2022Kirkens Korshær

Sponseret

Et trygt og varmt sted at sove

11.10.2021Kirkens Korshær

Sponseret

Vær med, når hele Danmark tænder lys for hjemløse

06.09.2021Kirkens Korshær

Sponseret

Fra værested til håbested

12.08.2021Kirkens Korshær

Sponseret

Kirkens Korshær møder modeverden med nyt samarbejde

01.07.2020Kirkens Korshær

Sponseret

Et tiltrængt pusterum for sårbare familier

22.06.2020Kirkens Korshær

Sponseret

En varmestue på hjul