Uddannelse med certificering i Sustainable Business & Change Management

Sustainable Business Change Manager er en anerkendt, praksisnær erhvervsuddannelse med certificering i bæredygtig forretning & forandringsledelse. Handlingsplan for egen virksomhed indgår. Alliance med Dansk Erhverv, Etisk Handel, B Corp Nordic, Henley Business School DK.

Sustainable Business Change Manager-uddannelsen er anerkendt for sin høje kvalitet og praktiske anvendelighed.

Har du arbejdet med CSR og bæredygtighed i nogle år, men brug for at få opdateret din viden og værktøjskasse? Eller skal du hjælpe din virksomhed med at komme godt i gang – eller godt videre – med en værdiskabende ESG- og bæredygtighedsindsats? 

Den praksisnære Sustainable Business Change Manager-uddannelse med certificering kan hjælpe både dig og din virksomhed godt på vej.

En praktisk sustainable business-uddannelse med klassiske MBA-fag

Sustainable Business Change Manager-uddannelsen er et 5-måneders forløb med fokus på koblingen mellem bæredygtighed, forretningsudvikling og forandringsledelse.

Læs også CSR er en forretningsdisciplin - og kræver forandringsledelse

Deltagerne kommer fra et bredt udsnit af brancher og sektorer, og består af en bred vifte af fagfolk lige fra HR, CSR og miljø til kommunikation, marketing, indkøb og salg.

Fælles for dem alle er, at de ønsker at få nyeste viden og værktøjer inden for ESG, CSR og bæredygtighed. De ønsker forretningsstrategisk overblik, at få resten af organisationen med og – vigtigst af alt – konkrete forretningstiltag, der skaber værdi for både samfund og bundlinje.

Uddannelsen giver derfor en 360-graders forretningsforståelse med indføring i klassiske MBA-discipliner set gennem bæredygtighedsbriller:

  • Modul 1: Forretning – fra megatrends og markedsdrivere til compliance og bæredygtig forretningsstrategi.
  • Modul 2: Organisation & ledelse – fra governance og KPI’er til medarbejderinvolvering og change management
  • Modul 3: Værdikæden & driftsaktiviteter – fra supply chain due diligence og scope 1-3 målinger til indkøb, leverandørhåndtering og kundesalg
  • Modul 4: Kommunikation & branding – fra CSRD og ESG-rapportering til CSR-kommunikation og autentisk branding
  • Modul 5: Opsamlende handlingsplan for egen virksomhed
  • Modul 6: Eksamen med hands-on sparring fra erhvervsorganisationer som Dansk Erhverv og Etisk Handel

Download det fulde program på www.sustainablebusinesschangemanager.dk

Et anerkendt forløb med forretningsfokus

Den praktiske Sustainable Business Change Manager uddannelse er et velafprøvet forløb, der har været udbudt siden 2014.

Uddannelsen er oprindeligt godkendt som meritgivende del af diplomlederuddannelsen i forandringsledelse, og udbydes i dag i praksisnær udgave i alliance med stærke erhvervsaktører som Etisk Handel, Dansk Erhverv, B Corp Nordic og Henley Business School Danmark.

Blandt underviserne findes en række dygtige specialister, konsulenter og erfarne praktikere, der arbejder med CSR, ESG og bæredygtig forretningsudvikling.

Gennem årene har over 100+ virksomheder og fagfolk fået stort udbytte af den praktiske uddannelse.

"Forløbet har hjulpet os med at skabe en stærk strategi og handlingsplan, der vil hjælpe os med at arbejde os gennem bæredygtighedsdagsordenen, ét pragmatisk trin ad gangen. For os har uddannelsen ikke været en udgift men en investering,"  forklarer CEO Jimmi Mortensen fra den internationale møbelproducent Actona Group, som har sendt flere af sine medarbejdere afsted på forløbet.

Erfagrupper, konkret handlingsplan, diplom, Alumni-netværk

Uddannelsen består af et 5-måneders forløb med 14 undervisningsdage, fordelt på 6 moduler, pensumlæsning og praktiske opgaver, der benyttes til en handlingsplan for egen virksomhed.

Deltagere får fri adgang til en lukket læringsplatform med online bibliotek, guides, skabeloner og andre praktiske værktøjer. Undervejs får deltagerne glæde af det udvidede netværk, som de får gennem studiegrupper og erfaringsudveksling.

Forløbet afsluttes med eksamen, der består af en skriftlig handlingsplan for egen virksomhed, en mundtlig eksamen til sparring samt certificering med diplom.

Herefter fortsætter den praktiske læringsrejse i SBCM Alumni Forum, så ny viden, erfaringer og hjælp løbende kan hentes fra andre dygtige fagfolk.

Sustainable Business Change Manager er en praktisk uddannelse med certificering for specialister, ledere og rådgivere, der ønsker viden og værktøjer til at sammenkoble forretning med bæredygtighed og forandringsledelse.

Programmet findes i tre formater (fysisk, hybrid, online), og udbydes på dansk og engelsk i alliance med Dansk Erhverv, Etisk Handel, B Corp Nordic og Henley Business School Danmark.

Mere på www.sustainablebusinesschangemanager.dk
og www.sustainablebusinesschangemanager.com

Denne artikel er del af et tema:

ESG uddannelse - kompetenceudvikling til tiden

Efterspørgslen på ESG-kompetencer er enorm i takt med at alle prøver at få deres kompetence-beredskab inden for arbejdet med bæredygtighed og ESG på plads i takt med at lovgivnings- og investorkrav stiger. Temaet viser en palette af uddannelsesmuligheder - med hovedfokus på hvordan man kan udvikle eksisterende medarbejdere.

13.09.2023TANIA ELLIS – The Social Business Company

Sponseret

Ny virksomhed matcher virksomheder med erfarne bæredygtighedskonsulenter

07.06.2023TANIA ELLIS – The Social Business Company

Sponseret

6 veje til det bæredygtige forbrugerhjerte

31.05.2023TANIA ELLIS – The Social Business Company

Sponseret

Uddannelse med certificering i Sustainable Business & Change Management

31.05.2023TANIA ELLIS – The Social Business Company

Sponseret

Min ESG læringsrejse

11.04.2023TANIA ELLIS – The Social Business Company

Sponseret

Min ESG-rejse fra A-Z

24.01.2023TANIA ELLIS – The Social Business Company

Sponseret

Grøn logistik kræver data og tætte værdikædealliancer