Toms Gruppens Fond er ny hovedpartner i Red Barnet

Som ny samarbejdspartner i Red Barnet er Toms Gruppens Fond med til at skabe positive forandringer for børn, der lever i fattigdom og er marginaliserede.

Toms Gruppens Fond ny hovedpartner i Red Barnet.

Som ny samarbejdspartner i Red Barnet er Toms Gruppens Fond med til at skabe positive forandringer for børn, der lever i fattigdom og er marginaliserede.

I Danmark lever op mod 60.000 børn i fattigdom. Mange børn er ikke i nærheden af det, som andre børn tager for givet. Det kan være alt fra at deltage i børnefødselsdage, komme på sommerferie eller få madpakke med i skole sidst på måneden. Børnene kan føle sig anderledes og udenfor de fællesskaber, som de møder til daglig.

Som hovedpartner over de næste to år skal Toms Gruppens Fond være med til hjælpe netop disse børn.

"Vi er meget glade over støtten fra Toms Gruppens Fond. Med de ekstra midler kan vi arbejde mere for at sikre, at børn, der f.eks. vokser op i fattigdom, får hjælp til at komme ind i trygge fællesskaber, og bliver en del af et aktivt fritidsliv. At være hovedpartner gør en positiv forskel for vores arbejde med børn i udsatte positioner, men det er også vores erfaring, at det gør en positiv forskel for ens brand og for ens medarbejdere", siger Henrik Reichel Bartholdy, Head of Corporate Partnerships hos Red Barnet.

Børn kommer ind i positive fællesskaber
Toms Gruppens Fond er blandt andet med til at styrke Red Barnets frivillige indsats i Danmark. Red Barnet har omkring 2.000 engagerede frivillige spredt ud over hele landet, der skaber oplevelser for børn, der har det svært - fra juleklip til sommerlejre. Børnene får nye venner, bliver støttet til at deltage i fritidsaktiviteter og bliver dermed en del af positive fællesskaber. Det styrker deres selvtillid og selvværd.

”Børn har altid haft en særlig plads i hjertet hos Toms”, siger Marianne Philip, formand for Toms Gruppens Fond .  ”Vi har blandt andet i mere end 15 år støttet arbejdet for at beskytte kakaofarmernes børn i Afrika, gennem skolegang, uddannelse i børns rettigheder og trivsel. Vi har set, hvordan denne indsats er med til at skabe en tryg opvækst og bedre livsvilkår for børnene.

Nu kan vi med støtten fra Toms Gruppens Fond også bidrage til positive forandringer for børn, der for eksempel lever i fattigdom her i Danmark. Det er et samarbejde, vi glæder vi os meget til at deltage i.”

Aftalen løber foreløbig to år og indebærer blandt andet en årlig donation på 500.000 kr.

24.04.2023Toms Gruppen A/S

Sponseret

Toms Gruppens bæredygtighedsmål fuldt integreret i strategien

28.02.2023Toms Gruppen A/S

Sponseret

Toms Group and Better Energy sign corporate solar PPA in Poland

28.06.2022Toms Gruppen A/S

Sponseret

Toms og Better Energy indgår elkøbsaftale, der medvirker til opførelse af ny solcellepark

08.05.2022Toms Gruppen A/S

Sponseret

Toms Gruppens Fond er ny hovedpartner i Red Barnet

29.04.2022Toms Gruppen A/S

Sponseret

Toms bliver del af et af verdens mest ambitiøse klimaprojekter

23.03.2022Toms Gruppen A/S

Sponseret

Toms Gruppens årsrapport for bæredygtighed 2021