Steen Hildebrandt underviser på ny bæredygtighedsuddannelse

Aros Business Academy introducerede sidste år en helt ny uddannelse i bæredygtighed. Professor Steen Hildebrandt er underviser sammen med et stærkt hold af bæredygtighedseksperter. Nyt hold starter op til sommer.

Kursusvirksomheden Aros Business Academy lancerede sidste år en helt ny mini MBA i sustainability management - læs mere om den her. Uddannelsen skal klæde medarbejdere fra både det private og offentlige arbejdsmarked på til at skabe bæredygtig omstilling i netop deres organisation - på et praktisk og strategisk plan. 

Ønsket om at gøre danske virksomheder klar til den grønne omstilling

Partner og uddannelsesleder hos Aros Business Academy, Anders Rosenlund, har længe ønsket at gøre danske virksomheder bedre til at leve op til forbrugernes stigende krav om bæredygtighed. Bæredygtighedsstrategier er på kort tid gået fra at være nice-to-have til at være need-to-have, men kompetencerne mangler stadig i mange organisationer. Derfor har Aros Business Academy nu, i selskab med professor Steen Hildebrandt, skræddersyet en uddannelse som giver viden, overblik og konkrete værktøjer til at skabe forandringer. En uddannelse som giver virksomheder netop de indsigter de mangler for at gøre hensigt til handling. 

Forbrugere og medarbejdere efterspørger bæredygtighed

Det er ikke længere nok, at pryde sig med grønne hensigtserklæringer, der skal handling til. Både forbrugere og medarbejdere sætter i stigende grad krav om, at organisationer agerer bæredygtig og tager stilling til andet og mere end benhård profit. Som virksomhed, kan det være svært at vide, hvor man skal begynde, og hvilke værktøjer man skal tage i brug, og der kan en mini MBA i Sustainability Management være en vigtig trædesten. 

Bæredygtighed er en konkurrencefordel 

Når en kunde kortlægger sit eget klimaaftryk, bliver I en del af de beregninger. Og hvis jeres klimaaftryk (og arbejde med SDG’erne) ser skidt ud, eller hvis I ikke formår at klarlægge jeres aftryk, risikerer I, at kunderne finder nogle andre at lege med. Og omvendt: Hvis I er længere fremme end konkurrenterne, giver det jer en fordel.

Der er med andre ord rigtig gode grunde til ikke at vente med at styrke jeres viden og kompetencer inden for bæredygtighed!

Læs mere om Aros Business Academys nye uddannelse her 

Vælger du at tage uddannelsen får du: 

  • En grundig teoretisk og praktisk viden om bæredygtighed og FN's Verdensmål. En viden, du nemt kan omdanne til konkrete tiltag, projekter og transformationer på en arbejdsplads.

  • Undervisning af nogle af landets førende bæredygtighedseksperter, der sikrer, at du får et mærkbart kompetenceløft, du kan trække på gennem resten af din karriere.

  • Styrket din værdi for arbejdspladsen markant, idet du er i stand til at udvikle og drive bæredygtighedprojekter med impact.

Denne artikel er del af et tema:

I fokus: certificering og uddannelse

29.05.2023Aros Business Academy

Sponseret

5 skarpe grunde til at efteruddanne dig inden for bæredygtighed (selv om du ved meget allerede)

29.05.2023Aros Business Academy

Sponseret

Bør du tage en Mini MBA i Sustainability Management?

29.05.2023Aros Business Academy

Sponseret

De 7 vigtigste vidensområder for bæredygtighedsmedarbejdere

02.11.2022Aros Business Academy

Sponseret

Danske virksomheder ved for lidt om livscyklusvurderinger

17.10.2022Aros Business Academy

Sponseret

Nyt kursus i klimaregnskab for SMV'er kræver ingen forkundskaber

14.10.2022Aros Business Academy

Sponseret

Bliv stærk i bæredygtighedskommunikation med tre praksisnære kursusdage