Scandic tilslutter sig ITP: Vil bidrage til, at hotelbranchen når sine bæredygtighedsmål

Scandic har meldt sig ind i International Tourism Partnership (ITP), som består af 13 andre internationale hotelkæder. Her vil Scandic bidrage med sine erfaringer omkring bæredygtighed for at sikre, at hotelbranchen når sine bæredygtighedsmål.

Scandic har både signeret Agenda 2030 samt FN’s 17 bæredygtighedsmål. Scandics hoteller er svanemærket og arbejder målrettet med håndtere udfordringer som engangsplastikmateriale, madaffald, vandforbrug samt sociale aspekter som inklusion og mangfoldighed.

Scandics brancheførende løsninger inkluderer eksempelvis ”hæng dit håndklæde op”-standarden og økologisk morgenmad for alle. I løbet af de sidste år har Scandic nedbragt sit CO2-udslip med op til 40 procent på sine hoteller.

”Bæredygtighed er en del af vores DNA, og vi har en lang historie med at implementere bæredygtige løsninger på vores hoteller. Vi glæder os til at samarbejde med vores kollager i ITP i forhold til at nå vores egne mål, men også for at bidrage til, at ITP når sine bæredygtighedsmål,” siger Even Frydenberg, koncernchef i Scandic Hotels Group.

”Vi er meget glade for at byde Scandic velkommen blandt vores medlemmer i ITP. Scandic har historisk set været førende med sine bæredygtighedsløsninger. Som medlem af ITP vil Scandic bringe sin ekspertise med sig og bidrage til at sikre, at udvikle hotelbranchen i en endnu mere bæredygtig retning,” siger Madhu Rajesh, ITP’s direktør.

Læs mere om ITP her

Pressekontakt
Kommunikationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 2247 2860 eller daniel.kirchhhoff@scandichotels.com

Scandic er Nordens største hotelkæde med 280 hoteller og i alt 55.000 værelser. Selskabet opererer i seks lande og har 16.000 medarbejdere. Loyalitetsprogrammet "Scandic Friends", der har to millioner medlemmer, er det største i den nordiske hotelbranche. Scandic er Danmarks største hoteIkæde med 25 hoteller og i alt 1.200 medarbejdere på Sjælland, Fyn og Jylland. I 2017 blev Scandic kåret som 'Danmarks bedste arbejdsplads'.

Læs flere nyheder fra Scandic her.

05.03.2019Scandic Hotels

Sponseret

Scandic finder to nye bæredygtighedstiltag gennem nordisk hackathon

19.11.2018Scandic Hotels

Sponseret

Du smadrer ozonlaget, når du drikker koldt vand

14.11.2018Scandic Hotels

Sponseret

Great Place To Work: Scandic er Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion

03.09.2018Scandic Hotels

Sponseret

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

23.08.2018Scandic Hotels

Sponseret

Scandic tilslutter sig ITP: Vil bidrage til, at hotelbranchen når sine bæredygtighedsmål

29.05.2018Scandic Hotels

Sponseret

Scandic stopper brugen af plastiksugerør og -cocktailpinde på alle sine hoteller