Scandic Glostrup modtager årets erhvervspris 2017 for at bidrage til et stort socialt ansvar i forhold til mennesker

Scandic Glostrup modtager årets erhvervspris 2017 af Erhvervssammenslutningen for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund, et erhvervsnetværk på Vestegnen. Brøndbys borgmester Kent Max Magelund overrakte prisen til Peter Kjerkegaard, hoteldirektør Sc

Scandics hotel i GLostrup modtager årets erhvervspris.

Scandic Glostrup modtager årets erhvervspris 2017 af Erhvervssammenslutningen for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund, et erhvervsnetværk på Vestegnen. Brøndbys borgmester Kent Max Magelund overrakte prisen til Peter Kjerkegaard, hoteldirektør Scandic Glostrup.

Scandic Glostrup blev indstillet til denne erhvervspris på baggrund af deres samarbejde med Jobcenter Brøndby. Hotellet har været meget aktive i forhold til at få et samarbejde etableret, så det kunne blive en win win for begge parter. Scandic har arbejdskraften og bistår med at aktivere kommunens ledige borgere. I forbindelse med et besøg hos Jobcentret, blev der fortalt om Scandic, og det at være ansat i virksomheden. Peter Kjerkegaard, hoteldirektør Scandic Glostrup, var sammen med hotellets House Keeping Manager hos Jobcentret, da de var på udkig efter en medarbejder til House Keeping afdelingen. Jobcentret har efterfølgende hjulpet Scandic med CV’s, og har ydermere hjulpet med at udvælge en morgenkok, der i dag er ansat hos Scandic.

  • Jeg vidste det først, da jeg blev kaldt op af borgmesteren, Kent Max Magelund. Min kollega havde sagt, at hun havde et kundebesøg, og at jeg var nødt til at tage med! Det kom helt bag på mig, da jeg blev kaldt op af borgmesteren, siger Peter Kjerkegaard, hoteldirektør Scandic Glostrup.
  • Borgmesteren begrundede blandt andet prisen med, at vores hotel tager et stort socialt ansvar i forhold til mennesker, der ellers har svært ved at finde indpas på arbejdsmarkedet. Det er en fantastisk pris, og jeg er pavestolt over, at vi gennem vores arbejde kan være med til at gøre en forskel for mennesker, der ellers kan have det svært. På hotellet har vi mange forskellige arbejdsopgaver der skal løses, og vi har derfor mulighed for at finde noget, der passer den enkelte. Vi har således netop fastansat en kvinde til køkkenet, hvor hun startede i en støtte stilling, men nu er blevet ansat på almindelige vilkår, afslutter Peter Kjerkegaard.
  • Vi er involveret i lokalsamfundet omkring alle vores hoteller i Scandic, uanset land. Sammen med vores vigtigste samarbejdspartnere i form af selskaber, organisationer og ægte entusiaster omkring os, arbejder vi på at skabe et godt samfund. Når Scandic Glostrup modtager en så fornem pris, året erhvervspris 2017, bekræfter det os i, at vi bidrager positivt, siger Anne Mette Pedersen, HR direktør Scandic Danmark.

For yderligere information kontakt venligst:
Anne Mette Pedersen, HR direktør Scandic Danmark, tlf.: +45 3348 0455
Peter Kjerkegaard, hoteldirektør Scandic Glostrup, tlf.: +45 4023 4301

05.03.2019Scandic Hotels

Sponseret

Scandic finder to nye bæredygtighedstiltag gennem nordisk hackathon

19.11.2018Scandic Hotels

Sponseret

Du smadrer ozonlaget, når du drikker koldt vand

14.11.2018Scandic Hotels

Sponseret

Great Place To Work: Scandic er Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion

03.09.2018Scandic Hotels

Sponseret

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

23.08.2018Scandic Hotels

Sponseret

Scandic tilslutter sig ITP: Vil bidrage til, at hotelbranchen når sine bæredygtighedsmål

29.05.2018Scandic Hotels

Sponseret

Scandic stopper brugen af plastiksugerør og -cocktailpinde på alle sine hoteller