Scandic er finalist i European Diversity Awards, internationalt anerkendt for unikt tilgængelighedsarbejde

Scandic er med blandt finalisterne i kategorien ”Diversity Team Of The Year” i årets European Diversity Awards. Award ceremonien finder sted i London den 16. november. Dette er endnu en anerkendelse af Scandics fokus og verdensledende arbejde inden for ti

At nå frem til finalen i de europæiske mangfoldighedspriser er en stor anerkendelse af det arbejde og engagement, som hele Scandic-organisationen har på dette område. Alle i virksomheden har arbejdet hårdt for at tilpasse hele vores forretning til at gøre mangfoldighed blandt medarbejdere og tilgængelighed for alle vores gæster til en reel styrke, siger Even Frydenberg, President & CEO, Scandic Hotels Group.

Som den eneste hotelkæde i årets European Diversity Awards, og den eneste virksomhed inden for turistsektoren, er Scandic en af otte finalister i kategorien ”Diversity Team Of The Year”. Scandic er blevet anerkendt for tre fremstående initiativer i løbet af det sidste år og fremhæver igen, hvordan tilgængelighed er integreret i hele virksomhedens drift.

Vi skaber gode hoteloplevelser for alle. Det som gør os mest stolte er, når gæster fortæller os, at når de bor hos Scandic, bliver de behandlet som hotelgæster, ikke som handicappede, siger Magnus Berglund, Accessibility Director, Scandic Hotels Group.

Scandic er igen inviteret som taler på international konference
Magnus Berglund er en kendt ekspert inden for tilgængelighedsspørgsmål og er blevet inviteret til at tale om emnet “Kan turismen gøres tilgængelig for alle?” på en af de største rejsekonferencer, the World Travel Market, den 8. november i London. Sammen med et ekspertpanel vil Magnus Berglund præsentere og give indsigt i Scandics unikke tilgængelighedsprogram, som har placeret virksomheden i en verdensledende position inden for turistsektoren. Yderligere information findes her, www.london.wtm.com.

European Diversity Awards (EDA´s)
Kendt som “Oscars of Diversity”, er The European Diversity Awards en vigtig begivenhed på mangfoldighedskalenderen i Europa. De anerkender organisationer og enkeltpersoner, der har vist innovation, kreativitet og engagement i lighed, mangfoldighed og integration i løbet af året. Awarden understreger alle aspekter af mangfoldighed ved at være opmærksom på de mest succesfulde aktører i både virksomhedskultur og individuelle kampagner.

Juryen for European Diversity Awards består af 10 personer med forskellige baggrunde inden for det pågældende områder. Den totale liste findes på www.europeandiversityawards.com

For yderligere information kontakt venligst:
Jette Steen, PA til adm. direktør Scandic Danmark, tlf. +45 2368 0455
E-mail: jette.steen@scandichotels.com

Magnus Berglund, Accessibility Director, Scandic Hotels Group Tlf.: +46 8 517 350 77
E-mail: magnus.berglund@scandichotels.com

05.03.2019Scandic Hotels

Sponseret

Scandic finder to nye bæredygtighedstiltag gennem nordisk hackathon

19.11.2018Scandic Hotels

Sponseret

Du smadrer ozonlaget, når du drikker koldt vand

14.11.2018Scandic Hotels

Sponseret

Great Place To Work: Scandic er Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion

03.09.2018Scandic Hotels

Sponseret

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

23.08.2018Scandic Hotels

Sponseret

Scandic tilslutter sig ITP: Vil bidrage til, at hotelbranchen når sine bæredygtighedsmål

29.05.2018Scandic Hotels

Sponseret

Scandic stopper brugen af plastiksugerør og -cocktailpinde på alle sine hoteller