Scandic Aarhus City tildeles Scandic President’s Award Sustainability

I marts blev Scandic President’s Awards uddelt i forbindelse med stor Management Conference i Stockholm. Scandic Aarhus City fik overrakt Awarden “Sustainable Hotel of the Year”. Hotellet har i flere år været kendt som et yderst bæredygtigt hotel, so

Sustainable Hotel of the Year Awarden uddeles hvert år til det hotel, som har drevet deres hotel på en usædvanlig måde. I år anerkendte Executive komiteen, Scandic Aarhus City. Både hoteldirektør og medarbejdere har vist enestående engagement og ambitioner i at skabe et hotel, som afspejler Scandics strategi.
Nina Carlslund, hoteldirektør Scandic Aarhus City tog imod Scandic President’s Award ”Sustainable Hotel of the Year

 • Tilbage i 1993 besluttede Scandic sig for at blive førende inden for bæredygtighed og drive udviklingen af bæredygtighed i hotelbranchen. Det var Scandic, som kom med ideen om at ”hæng dit håndklæde op, hvis du ønsker at bruge det igen” – en idé, som nu er standard i hotelbranchen i hele verden, udtaler Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark.
 • I dag fører Scandic an på mange områder inden for bæredygtighed. Bæredygtighed er en del af Scandic’s værdier – et integreret element som Scandic’s medarbejdere manifesterer i driften hver eneste dag. Jeg er stolt over, at Scandic Aarhus City modtager denne flotte Award med fokus på bæredygtighed. Som virksomhed har vi en forpligtelse til at finde forretningsmodeller, som indebærer respekt for bæredygtighed, både når det gælder menneskerettigheder, god forretningsetik og ansvarlighed, fortsætter Jens Mathiesen.
 • I 2016 indstillede medarbejderne på hotellet, Scandic Aarhus City som bedste sted at arbejde, og blev i november sidste år kåret af 3F, som ”Årets Arbejdsplads 2016”. Det er blandt mange tiltag ét tydeligt bevis på, at både hoteldirektør og medarbejdere tager ansvar og sammen tager et ekstra skridt op af stigen, afslutter Jens Mathiesen.

Alle vinderne af Scandic President’s Awards blev offentliggjort i mandags på Scandics årlige Management Conference i Stockholm. De tildelte Awards er beregnet til at anerkende ledere og medarbejdere, der har gjort en ekstraordinær indsats i det foregående år. De er vigtige bærere af Scandics kultur og en inspiration til at tage det næste skridt, når det kommer til service, drift og personaleudvikling.

Ud over ”Sustainable Hotel of the Year”, blev der også uddelt Awards i følgende kategorier:

 • Hotel of the Year: Scandic Continental, Sweden
 • Sustainable Hotel of the Year: Scandic Aarhus City, Denmark
 • Guest Service of the Year: Scandic Kuopio, Finland
 • Team Member of the Year: Lise-Lotte Hartikainen, Scandic Rosendahl, Finland
 • Fighter of the Year: Henrik Ohlsson, General Manager, Scandic Segevång, Sweden
 • Commercial of the Year: Tine Birkeland, Director of Marketing, Norway
 • Support Function of the Year: Maud Samuelsson, Director Scandic Business School, Sweden
 • Special Achievement of the Year: Magnus Berglund, Accessibility Director


  For yderligere information kontakt venligst:
  Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark, tlf.: 3348 0455

Scandic is the market leader in Nordic hospitality with an network of almost 230 hotels with 42,000 rooms in seven countries and run by 14,000 team members. Scandic Friends is the biggest loyalty program in the Nordic hotel industry with 1.5 million members. Responsibility is a part of Scandic’s DNA and Scandic is the ‘best hotel brand’ in the Nordics (BDRC 2014).

05.03.2019Scandic Hotels

Sponseret

Scandic finder to nye bæredygtighedstiltag gennem nordisk hackathon

19.11.2018Scandic Hotels

Sponseret

Du smadrer ozonlaget, når du drikker koldt vand

14.11.2018Scandic Hotels

Sponseret

Great Place To Work: Scandic er Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion

03.09.2018Scandic Hotels

Sponseret

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

23.08.2018Scandic Hotels

Sponseret

Scandic tilslutter sig ITP: Vil bidrage til, at hotelbranchen når sine bæredygtighedsmål

29.05.2018Scandic Hotels

Sponseret

Scandic stopper brugen af plastiksugerør og -cocktailpinde på alle sine hoteller