Sådan kan virksomheder imødekomme FN's Verdensmål ved hjælp af solenergi

I denne uge er det Verdensmålsugen, og derfor har NRGreen lavet en guide til, hvilke Verdensmål en virksomhed kan tilføje til deres CSR-strategi, når de invester i vedvarende energi fra fx solceller.

FN's 17 Verdensmål.

FN's Verdensmål er en godt værktøj for virksomheder, der ønsker at være mere bæredygtige og skabe en stærk CSR-strategi. Virksomhederne spiller en stor rolle i at kunne imødekomme Verdensmålene inden 2030. Særligt når det kommer til de mål, der omhandler klima og miljø.

Vedvarende energi er et vigtigt middel for at kunne indfri flere af disse grønne Verdensmål. Når en virksomhed investerer i solceller, kan de tilføje flere af Verdensmålene til deres CSR-strategi.

Potientielt kan virksomheden tilføje op til 5 forskellige Verdensmål til deres CSR-strategi ved hjælp af solceller. Men har I helt styr på, hvilke af målene netop jeres virksomhed imødekommer? Det kan være komplekst at få overblik over, og derfor har vi lavet en guide, der giver et overblik over, hvilke Verdensmål jeres virksomhed kan tilføje til CSR-strategien, når I har investeret i et solcelleanlæg.
 

Læs hele guiden til, hvilke Verdensmål I kan indfri ved hjælp af solenergi lige her.

Guiden forholder sig desuden til de specifikke delmål, så I kan få helt styr på, om jeres virksomhed faktisk lever op til det bestemte Verdensmål eller ej. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der spiller ind, når det kommer til Verdensmålene. 

Guiden gør sig både gældende for solceller, der er tagbaserede og jordbaserede

Følg NRGreen på LinkedIn og Facebook

29.01.2024NRGreen ApS

Sponseret

NRGreens ledelse ser tilbage på et år, der har medført en stabil positionering på markedet

18.01.2024NRGreen ApS

Sponseret

Sådan virker solceller: Fra lys til energi

20.12.2023NRGreen ApS

Sponseret

NRGreen og CBRE indgår strategisk partnerskab

18.12.2023NRGreen ApS

Sponseret

Maskinproducent investerer i solcelleanlæg fra NRGreen

27.10.2023NRGreen ApS

Sponseret

Solenergi om vinteren

06.10.2023NRGreen ApS

Sponseret

Ny finansieringsmulighed skal udbrede vedvarende solenergi til danske virksomheder