Orkla Danmark

Orkla Danmark er en førende mærkevareleverandør til dagligvarehandlen og foodservice. Orkla Danmark udvikler, producerer og markedsfører mærkevarer inden for fødevarer, snacks og konfekture til danskerne og udvalgte eksportmarkeder. Vi bruger de bedste råvarer, og vores opskrifter bygger på danske traditioner med inspiration fra det internationale køkken. Vores mærkevarer er en del af danskernes hverdag, og de gør på hver sin måde dagligdagen nemmere, sjovere og mere smagfuld. 

Orkla Danmark består af selskaberne Orkla Foods Danmark A/S og Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S. Orkla Foods Danmark ejer desuden 90 % af aktierne i den danske fødevareproducent Easyfood med base i Kolding. Easyfood fremstiller og markedsfører kvalitets-bagværk til detailhandelen, caféer, tankstationer med mere.  Orkla Danmark beskæftiger +600 medarbejdere og har administrativs hovedsæde i Vallansbæk og produktionssites i Skælskør, Søndersø, Kolding og Skovlund. Læs mere om Orkla Danmark og vores øvrige Orkla søsterselskaber på www.orkla.dk

Orkla Danmark er en del af Orkla-koncernen, der er noteret på Oslo Børs og har hovedkontor i Oslo. Orkla er en førende leverandør af mærkevarer til dagligvarehandlen, food service, apoteker, specialhandlen og bagerimarkedet i Norden, Baltikum og udvalgte lande i Centraleuropa. Orkla-koncernen tæller godt 18.000 medarbejdere og havde i 2020 en omsætning på 47,1 mia. NOK. Læs mere på www.orkla.com.

Adresse

Delta Park 45, 4. sal DK-2665 Vallensbæk Strand,

Sociale medier

Kontaktpersoner

Trine Rubæk Olsen

Head of Business Development & Sustainability

Gitte Rohold

Direktionssekretær / Kommunikationskonsulent

Seneste nyt

27.03.2023Orkla Danmark

Sponseret

Orklas bæredygtighedsmål frem mod 2025

Vi ønsker at bidrage til at løse de globale udfordringer knyttet til klima, miljø, menneskerettigheder og forbrugersundhed ved at arbejde med forbedringer i vores egne virksomheder og værdikæder, og udvikle mere bæredygtige produkter og løsninger. Vi ser dette som en del af vores samfundsansvar, samtidig med at vi tror på, at det at omstille sig til bæredygtig produktion er vigtigt for at lykkes som virksomhed.

31.08.2021Orkla Danmark

Sponseret

Orkla Danmark forbedrer bæredygtighedsgraden af deres emballage

Relevante filer

Artikler virksomheden er nævnt i

03.02.2021CSR.dk

Orkla vil gøre det lettere for forbrugeren at handle bæredygtigt

17.10.2019CSR.dk

135 europæiske virksomheder vil fremme genanvendelsen af plast