Ny Social Impact-rejseportal holder sign up-konkurrence

Goodwings.com er fremtidens bookingportal, der giver virksomheder og private mulighed for at bruge deres rejseaktiviteter til at gøre en forskel for natur, miljø og mennesker rundt omkring i verden. Frem til d. 1. november kan du signe up og samtidig deltage i konkurrencen om en lang række spændende præmier – bl.a. et besøg på et af Human Practice Foundations skoleprojekter i Nepal.

Den 1. november lancerer Goodwings en innovativ bookingportal, der gør det muligt for virksomheder og private at vende deres rejseaktiviteter til aktive CSR-indsatser, der skaber positiv social impact og understøtter FNs 17 Verdensmål.

goodwings.com kan du vælge mellem 250.000 hoteller over hele verden til konkurrencedygtige priser. Samtidig støtter du en bred vifte af velgørende organisationer og deres arbejde for bedre vilkår for natur, miljø og mennesker - uden at det koster dig ekstra.

Følg dette link og sign up til Goodwings med din e-mailadresse inden d. 1. november, så deltager du i konkurrencen om en lang række spændende præmier fra vores partnere. Dit sign-up er uforpligtende – vi vil blot holde dig orienteret om den forskel, du kan gøre, når du booker hotel med Goodwings.

Du kan bl.a. vinde en rejse til Nepal, hvor du kommer helt tæt på Human Practice Foundation og deres arbejde med at genopbygge skoler i jordskælvsramte områder. Human Practice Foundation er blot en af de 12 NGO’er, du kan støtte, når du rejser med Goodwings.

Sign up til Goodwings – sammen rejser vi en bedre verden!

15.05.2023Goodwings Aps

Sponseret

Konkurrencefordelene ved en målrettet klimaindsats

15.05.2023Goodwings Aps

Sponseret

Data og klimatiltag skal gå hånd i hånd: kom på forkant med din virksomheds CO2 udledning med dataanalyse i realtid

15.05.2023Goodwings Aps

Sponseret

Sådan bliver jeres ESG-mål en del af jeres virksomhedskultur

11.10.2016Goodwings Aps

Sponseret

Ny Social Impact-rejseportal holder sign up-konkurrence