Ny bestyrelse i Global Compact Network Denmark

Global Compact Network Denmark byder velkommen til seks nye bestyrelsesmedlemmer og udvider dermed bestyrelsen fra 10 til 12 medlemmer på generalforsamlingen 22. april.

Global Compact Network Denmarks årlige generalforsamling fandt sted i går, og trods Covid-19 betingede endnu et online event, var det en fornøjelse at se over 110 repræsentanter fra medlemsvirksomheder og -organisationer på de små firkantede ruder på Zoom.

Som ved sidste års generalforsamlingen førte Marianne Granhøj fra Kromann Reumert an som dirigent, og Daniel Jepsen fra Dansk Industri gennemgik årsregnskabet for 2020 og budget for 2021. Rasmus Skov fra Ørsted kunne for første gang præsentere formandens beretning, efter han sidste år blev valgt som bestyrelsesformand for GCDK.

Rasmus Skov kunne fortælle, at der fortsat er stor tilslutning til netværket, og GCDK har fået 76 nye medlemsvirksomheder og -organisationer siden sidste års generalforsamling:

Det er en tydelig indikation om, at interessen for at arbejde med samfundsansvar og bæredygtighed er stigende.

Til generalforsamlingen blev det desuden besluttet at øremærke to bestyrelsesposter til repræsentanter fra SMV’er og således udvide bestyrelsens størrelse fra 10 til 12 poster.

SMV’erne har det største vækstpotentiale og et bredere perspektiv end de større virksomheder. Jeg synes, det er ekstremt værdiskabende for de snakke, vi har i bestyrelsen. De bidrag SMV’erne kommer med er fuldstændig afgørende for, at vi får talt alles sag.

Sådan lød det fra bestyrelsesformanden.

En ny og større bestyrelse

Efter tre runder med afstemninger kunne vi endelig præsentere GCDKs nye bestyrelsesmedlemmer, der nu kridter skoene og gør klar til at arbejde med den strategiske retning for netværket, sætte deres præg på udviklingen af danske virksomheders samfundsansvar og sikre en stærk forankring af Global Compacts Ti Principper i det danske erhvervsliv. Læs mere.

22.04.2024UN Global Compact Network Denmark

Sponseret

Ny bestyrelse i UN Global Compact Network Denmark

13.03.2024UN Global Compact Network Denmark

Sponseret

Vær med til UN Global Compacts Årskonference 2024: Fremtidens Bæredygtighed & ESG

05.03.2024UN Global Compact Network Denmark

Sponseret

De nordiske UN Global Compact-netværk lancerer tre business briefs med fokus på klima dilemmaer

04.03.2024UN Global Compact Network Denmark

Sponseret

Mere gratis ESG-læring lanceret

12.02.2024UN Global Compact Network Denmark

Sponseret

Gratis læringsforløb om ligestilling i erhvervslivet frem mod Kvindernes internationale kampdag

22.01.2024UN Global Compact Network Denmark

Sponseret

Gratis ESG-læring i fast, nyt format