Nu kan Scandics gæster donere deres loyalitetspoint til Red Barnet

En ny aftale mellem Scandic og Red Barnet muliggør, at medlemmer af hotellets loyalitetsprogram ”Scandic Friends” fremover kan donere optjente points til Red Barnet. Loyalitetspointene vil efterfølgende blive konverteret til penge. Det nye samarbejde gælder i hele Skandinavien.

Foto: Mikal Schlosser.

”Dette er et partnerskab, som vi i Scandic er rigtig stolte af. Nu kan alle medlemmer af vores loyalitetsprogram samt vores medarbejdere støtte Red Barnets vigtige arbejde for udsatte børn. Vi har som mål at være en aktiv og positiv bidrager i de områder, hvor vi har virksomhed, hvorfor vi glæder os meget over det nye samarbejde,” siger Lena Bjurner, direktør for HR & Sustainability i Scandic.

Scandic har i mange år arbejdet målrettet med integration og inklusion. Målet med det nye samarbejde er at involvere og engagere Scandics medarbejdere i Red Barnets projekter. Videre skal samarbejdet gøre det så simpelt som muligt for medlemmer af fordelsprogrammet ”Scandic Friends” at donere til organisationen.

”Vi vil gøre det lettere for vores medlemmer at bidrage til Red Barnets arbejde ved at donere loyalitetspoint, som er erhvervet ved at bo på vores hoteller. Vi kommer også til at organisere lokale events på hotellerne i samarbejde med Red Barnet,” siger Lene Bjurner.

Samarbejde om ’Plads til alle’-indsats
Scandic og Red Barnet vil samarbejde om indsatsen ’Plads til Alle'. Plads til alle er for børn i alderen 5-12 år. Sammen med lokale fodboldklubber, Red Barnets lokalforeninger og over 20 af landets kommuner støttes børn, der af sociale, økonomiske eller kulturelle grunde har svært ved at blive inkluderet i det lokale foreningsliv uden en hjælpende hånd.

”Det er en stor glæde for os, at Scandic ønsker at støtte vores indsats, der har stor betydning for udsatte børn over hele landet. At gå til en fritidsaktivitet skaber et fællesskab på tværs af baggrunde og giver børnene et stabilt holdepunkt i deres hverdag”, siger Red Barnets generalsekretær Jonas Keiding Lindholm.

Læs mere om ’Plads til alle’ her

Pressekontakt

Scandic: Kommunikationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 2247 2860 eller daniel.kirchhoff@scandichotels.com

Red Barnet: Pressechef Jeanette Ringkøbing Rothenborg: 2925 5646 eller jrr@redbarnet.dk

05.03.2019Scandic Hotels

Sponseret

Scandic finder to nye bæredygtighedstiltag gennem nordisk hackathon

19.11.2018Scandic Hotels

Sponseret

Du smadrer ozonlaget, når du drikker koldt vand

14.11.2018Scandic Hotels

Sponseret

Great Place To Work: Scandic er Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion

03.09.2018Scandic Hotels

Sponseret

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

23.08.2018Scandic Hotels

Sponseret

Scandic tilslutter sig ITP: Vil bidrage til, at hotelbranchen når sine bæredygtighedsmål

29.05.2018Scandic Hotels

Sponseret

Scandic stopper brugen af plastiksugerør og -cocktailpinde på alle sine hoteller