Nilfisk hjælper krigsskadede ukrainere

Superhumans Medical Center i Lviv, Ukraine, har modtaget en donation af rengøringsmaskiner fra danske Nilfisk, en global leverandør af professionelle rengøringsprodukter og -tjenester.

Nilfisk-maskine i brug på Superhumans Medical Center i Lviv, Ukraine.. Foto: Nilfisk

05.07.2024

Sponseret

Michael Rask, Nilfisk

Som en del af sin sociale ansvarlighed har Nilfisk doneret professionelle rengøringsmaskiner til det ukrainske hospital, Superhumans Medical Center, for at understøtte arbejdet med omfattende rehabilitering til børn og voksne, der er fysisk og psykisk påvirket af krigen i Ukraine.

"Vi ønsker at støtte det ukrainske folk i denne svære tid, og for os er det naturligt at støtte det imponerende arbejde, der udføres på Superhumans Medical Center i Ukraine. Et rent miljø er en nødvendighed for hygiejnen og for at skabe den bedste ramme om fysisk og psykisk helbredelse. Ved at forsyne centret med vores rengøringsudstyr håber vi at bidrage til deres mission om at genskabe håb og værdighed for dem, der er ramt af krigen," siger Nilfisks adm. direktør, Jon Sintorn.

Superhumans Center i Ukraine yder vigtig støtte og omsorg til dem, der er ramt af krigen. Med produktion af proteser, psykologisk behandling for PTSD, rehabilitering og rekonstruktiv kirurgi spiller centret en afgørende rolle for de skadede ukrainere.

"Et rent miljø er afgørende for operationer. Professionelt rengøringsudstyr til vores center har gjort vores arbejde meget hurtigere, renere og mere effektivt end tidligere. Vi er meget taknemmelige for den hjælp, vi har modtaget fra Nilfisk," siger Olga Rudneva, adm. direktør for Superhumans Medical Center.

For at sikre donationens effektivitet har en lokal Nilfisk-forhandler i Ukraine afholdt omfattende træningssessioner i brug af maskinerne for personalet på Superhumans Medical Center.

Om Superhumans Medical Center

Superhumans Medical Center åbnede i april 2023 for at tilbyde specialiseret pleje til alle ukrainere, der er såret i krigen. Centret har i øjeblikket over 200 patienter om måneden, og antallet stiger løbende. 

Som et non-profit medicinsk center finansieret af donorer og velgørende organisationer kan alle, der er blevet såret på grund af krigshandlinger i Ukraine, behandles gratis. Flere centre er på vej i hele Ukraine.

Pressekontakt 
Michael Rask
Kommunikationskonsulent
T: +45 4134 9434 
M: mrask@nilfisk.com

Om Nilfisk
Nilfisk blev grundlagt i 1906 af den danske ingeniør P.A. Fisker. I dag er virksomheden en førende global leverandør af professionelle rengøringsmaskiner og tjenester. Mere end 90 procent af salget er til professionelle, mens den resterende del af forretningen rettet mod forbrugere dækker gulvplejeudstyr, støvsugere og højtryksrensere.

Nilfisks produkter og tjenester sælges i mere end 100 lande og produceres på 9 produktionsfaciliteter over hele kloden. De største produktionsfaciliteter er i USA, Mexico, Ungarn, Italien og Kina. Et samlet antal på ca. 4.700 medarbejdere skabte i 2023 en omsætning på 1.033,6 mEUR. Det største enkeltmarked er USA, der dækker 30% af omsætningen i 2023, efterfulgt af Tyskland (14%), Frankrig (10%), Danmark (6%) og Storbritannien (4%).

Foto: Nilfisk

Foto: Nilfisk

Foto: Nilfisk

05.07.2024Nilfisk

Sponseret

Nilfisk hjælper krigsskadede ukrainere

05.01.2024Nilfisk

Sponseret

Nilfisk rekrutterer ny administrerende direktør med dokumenteret erfaring i at vækste virksomheder

07.10.2022Nilfisk

Sponseret

Nilfisk positioned among top 5 percent of all global companies in Ecovadis sustainability rating

27.05.2022Nilfisk

Sponseret

Nilfisk links new EUR 400 million credit facility to ambitious sustainability targets

24.05.2022Nilfisk

Sponseret

Nilfisk improves its Business Sustainability Rating being awarded an EcoVadis Silver Score

25.03.2021Nilfisk

Sponseret

Nilfisk går fra bund- til topkarakter på klima-skalaen