Metro Service får egen el-tankstation

Metro Service, der driver og vedligeholder Metroen i København, har som en af de første virksomheder i Danmark investeret i en 50 kW hurtiglade-station til virksomhedens elvarebiler, der nu kan oplades på bare 30 minutter.

02.03.2015

Sponseret

CLEVER A/S, CLEVER A/S

Metro Service har siden juni 2014 kørt i elbilerne Citroën Berlingo Electrique. Det er primært til servicebesøg, at elbilerne anvendes og med investeringen i en hurtiglade-station fra CLEVER får Metro Service nu endnu mere glæde af elbilerne – og har yderligere købt tre Nissan e-NVE200.

Opladning på 30 minutter

Investeringen i en hurtiglade-station fra CLEVER gør, at Metro Service kan få det optimale ud af deres elvarebil, der nu har fået forøget rækkevidden betydeligt. På bare 30 minutter kan bilen nu få yderligere 100 kilometer på batteriet. Metro Service får også installeret tre ladebokse fra CLEVER på virksomhedens adresse.

-Nu har vi både den fleksibilitet, at vi kan hurtigoplade varevognen på kort tid, præcis når det passer os, og samtidig kan vi oplade den på de almindelige ladebokse om natten, hvor bilen alligevel holder stille, siger Max Brandt, ledende tekniker i Metro Service.

-En af de klare fordele ved at have en elbil i driften er, at vi ikke behøver at køre ud for at få tanket bilen, det forgår på arbejdspladsen. Når vi møder om morgenen, er den fuldt opladt, og skal vi have tanket i løbet af dagen, kan vi gøre det her på arbejdspladsen – og det er smart og tidsbesparende, siger Max.

Opladning på din arbejdsplads?

Med en ladeløsning fra CLEVER får jeres virksomhed, kommune eller region fuldt udbytte af jeres elbil. CLEVER leverer, installerer og servicerer skræddersyede ladeløsninger til private, kommuner og virksomheder, samt det offentlige rum.

Kontakt:

Business Developer
Morten Bonde Sørensen
Telefon: 82303030
E-mail: mbs@clever.dk

Metro Service får egen el-tankstation

02.03.2015CLEVER A/S

Sponseret

06.11.2014CLEVER A/S

Sponseret

CLEVER baner vejen for elbiler i Danmark

27.10.2014CLEVER A/S

Sponseret

Svenske Öresundskraft og danske CLEVER i nyt samarbejde om elbilopladning

26.06.2014CLEVER A/S

Sponseret

Gratis opladning til elbilister på Comwell

07.02.2014CLEVER A/S

Sponseret

Sandt og falsk om elbilers CO2-udledning

20.11.2013CLEVER A/S

Sponseret

Kom til premiere på den nye e-up! 21. november