MASCOT® REworked - Nyt liv til udtjent arbejdstøj

MASCOT udvikler og producerer arbejdstøj af en høj kvalitet – med en lang holdbarhed. Men selv efter en lang brugsfase er der stadig værdi i vores arbejdstøj, og i en miljømæssig kontekst er det uhensigtsmæssigt, hvis det brugte arbejdstøj blot kasseres, når det er slidt, i stedet for at udnytte den værdi, som tøjet fortsat har.

MASCOT® REworked
Hos MASCOT søger vi hele tiden efter at nedbringe vores ressourceforbrug i vores produktion samtidig med, at vi også forsøger at forlænge den samlede livscyklus for vores produkter.

Derfor lancerer vi konceptet MASCOT® REworked, hvor vi sammen med vores forhandlere kan tilbyde deres mange erhvervskunder, som benytter arbejdstøj fra MASCOT, at deres brugte arbejdstøj kan indgå i et cirkulært forløb som en del af et nyt materiale!

Konceptet MASCOT® REworked er særligt velegnet til virksomheder, der har fokus på genanvendelse af brugt materiale eller på deres CO2-regnskab og deres samlede miljømæssige fodaftryk.

Brugt arbejdstøj bliver en ressource
Det indsamlede MASCOT arbejdstøj bliver af vores samarbejdspartner neddelt i små dele. Herefter bliver tekstilstykkerne presset sammen til måtter af forskellig tykkelse og hårdhed, som efterfølgende kan indgå i alt fra fx møbelproduktion til isoleringsmateriale i byggeindustrien.

En aftale med muligheder
MASCOT® REworked er et samarbejde mellem MASCOT, vores forhandlere og de af deres mange erhvervskunder, der benytter MASCOTs arbejdstøj. Når aftalen er indgået mellem forhandleren og kunden, modtager kunden opsamlingskasser, hvori de indsamler deres udtjente og renvaskede arbejdsbeklædning. De fyldte kasser sendes direkte til vores samarbejdspartner.

Konceptet MASCOT® REworked henvender sig i først omgang til vores danske forhandlernetværk og erhvervskunder.

Vil du høre mere om mulighederne, kan du altid spørge din lokale MASCOT-forhandler eller kontakte din Account Manager hos MASCOT.

04.07.2022Mascot International A/S

Sponseret

Fremtidens nye tøj er lavet af gammelt tøjaffald

27.06.2022Mascot International A/S

Sponseret

MASCOT® REworked - Nyt liv til udtjent arbejdstøj