Mød elbilen i samarbejde med Region Hovedstaden

Region Hovedstaden tilbyder private virksomheder en pakke med fire forskellige elbiler og tilhørende ladeløsning, som kan give virksomheder hurtig, effektiv og praktisk erfaring med elbiler.

Prøv bl.a. en Volkswagen e-Golf i projektet ’Mød elbilen’ fra Region Hovedstaden.

Region Hovedstaden ved Copenhagen Electric tilbyder virksomheder en pakke med fire forskellige elbiler og tilhørende ladeløsning, som kan give virksomheder hurtig, effektiv og praktisk erfaring med elbiler.

Projektet ’Mød elbilen’ gør det muligt for virksomheder at prøve fire moderne elbiler i 14 dage. Erfaringerne viser, at netop to ugers kørsel i elbil giver et godt billede af, hvordan det er at bruge elbiler til hverdag. Som grønt orienteret virksomhed kan I derfor blive klogere på om elbiler passer til jeres ønsker og behov.

Prøv nu og her og spar 50 procent
Komplet Mød elbilen pakke med fire elbiler, afklarende opstartssamtale, introduktion, analyse, koordinering og rapportering, samt transport, forsikring og etablering af midlertidige ladestandere tilbydes til 2.500 kr. ekskl. moms, med opstart 3. marts. På øvrige tidspunkter og perioder er prisen 5.000 kr. ekskl. moms.

Bliv klogere på medarbejdernes kørsel
Grundtanken med projektet er, at opnå viden om potentialet for at implementere elbiler hos private virksomheder, ud fra såvel kørselsbehov som medarbejdernes holdning. Mød elbilen er en hurtig og effektiv måde at opnå erfaring med hvordan det vil være at bruge elbiler til hverdag. I pakken Mød elbilen tilbydes introduktion til elbiler på arbejdspladsen, analyse af brugernes oplevelser, samt overordnet analyse af potentialet for implementering af elbiler i virksomheden.

Moderne elbiler langt fra Ellerten
De fire elbiler i pakken er hhv. BMW i3, Volkswagen e-Golf, Renault Zoe og Nissan e-NV200 Van. Alle er de moderne elbiler med samme høje sikkerhed og komfort, som det kendes for sammenlignelige konventionelle brændstofbiler, men kørslen i en elbil er lydløs og uden sundhedsskadelige emissioner.

Opsætning af midlertidige ladestandere
For at sikre et vellykket testforløb vil der blive opsat midlertidige ladestandere på virksomhedens adresse, hvor bilerne skal anvendes. Placeringen af ladestanderne bliver afstemt med jer inden opstarten for at sikre, at forholdene er til stede for at kunne opstille ladestanderne, herunder forsynings- og tilslutningsforhold.

For yderligere information og tilmelding
Interesserede virksomheder kan kontakte Copenhagen Electric
Specialkonsulent Mette Hoé, telefon 2482 3766, e-mail mette.hoe@regionh.dk

Projekt ’Mød elbilen’ er støttet af Energistyrelsen under Klima-, Energi- og Bygningsministeriet.

19.08.2016Copenhagen Electric

Sponseret

Elinstallatør får god energi af at køre elektrisk

23.02.2016Copenhagen Electric

Sponseret

Mød elbilen i samarbejde med Region Hovedstaden

06.01.2016Copenhagen Electric

Sponseret

Region Hovedstaden inviterer virksomheder til samarbejde om grøn omstilling med elbiler

19.08.2015Copenhagen Electric

Sponseret

Miljø og økonomi går hånd i hånd til gavn for klimaet i Dragør Kommune

07.08.2015Copenhagen Electric

Sponseret

Nu skal håndværkerbiler køre på el

30.03.2015Copenhagen Electric

Sponseret

Lej en elbil med nyt koncept