Linnedpakker gav luft til flere gode ferieminder

Frøslev Efterskole i Sønderjylland dannede i uge 29 ramme om en sommerlejr arrangeret af Ungdommens Røde Kors. Omkring 65 børn og unge i alderen 7-14 år var samlet til en uge fuld af sjove oplevelser. DFD sponsorerede linnedpakker til sommerlejren.

Alle børn og unge fortjener en ferie. Sådan lyder det fra Ungdommens Røde Kors (URK), der arrangerer ferielejre for børn og unge rundt om i hele landet. I Sønderjylland dannede Frøslev efterskole i uge 29 ramme om sommerferien for en flok spændte børn og unge. Det er børn og unge i alderen 7-14 år fra de sønderjyske kommuner, der deltager på sommerlejren på efterskolen. Kommunerne indstiller ferietrængende børn og unge fra deres kommuner til deltagelse.

De børn og unge, der deltager på sommerlejrene kommer fra familier, som af den ene eller anden grund mangler overskud eller midler til sommerferie. Over hele landet sørger mere end 900 frivillige hvert år for, at op mod 1400 børn og unge hvert år får en sjov sommerferie. I alt er der 23 ferielejre spredt ud over hele Danmark og lidt af Sverige med. 

Lidt mere luft til de sjove ting
Sommerlejren foregår altid i uge 29, mens de 30 frivillige står for alle forberedelser i uge 28. Forberedelserne til sommerlejren tæller bl.a. opredning af sengepladser og klargøring af køkken. Og netop her kommer De Forenede Dampvaskerier (DFD) ind i billedet. 65 linnedpakker indeholdende sengetøj, lagen og håndklæde er nemlig blevet sponsoreret til sommerlejren i 2019. Og det er faktisk med til at gøre en stor forskel. Det giver nemlig luft i budgettet til at lave flere af de sjove ting som udflugter og masser af is.  

04.03.2024Textilia Group A/S

Sponseret

Derfor skal I vælge en professionel samarbejdspartner til vask og håndtering af jeres tekstiler

04.03.2024Textilia Group A/S

Sponseret

Sinatur Hotel og Konference samarbejder med Textilia om at nedbringe hotelkædens klimaaftryk

24.01.2024Textilia Group A/S

Sponseret

Vaskeri i Aalborg hjælper tidligere kriminelle ind på arbejdsmarkedet

18.01.2024Textilia Group A/S

Sponseret

Textilia sætter bæredygtighed øverst på dagsordenen

20.12.2023Textilia Group A/S

Sponseret

Aalborg Universitetshospital gør op med engangsforbruget: Dropper engangstermojakker af plastik

18.12.2023Textilia Group A/S

Sponseret

Sinatur Hotel og Konference samarbejder med Textilia om at nedbringe hotelkædens klimaaftryk