Lidl Danmark bæredygtighedsrapport 2015/2016

Lidl har med sine 110 danske butikker og over 10.000 butikker på verdensplan en stor geografisk spredning, som betyder, at vi kan glæde mange mennesker med vores dagligvarer. I vores daglige arbejde med handel tager vi et ansvar for mennesker, samfund og miljøet.

For os handler bæredygtighed om at kunne leve op til vores løfte om kvalitet hver eneste dag. Vi fokuserer derfor på, hvor vores aktiviteter påvirker vores omgivelser inden for vores fem fokusområder; produkter, medarbejdere, miljø, samfund og forretningspartnere.

I Lidl Danmark er vi glade for det fokus på en bæredygtig fremtid, som FN’s 17 Verdensmål bidrager til. Vi betragter Verdensmålene som et værktøj, der kan skabe en positiv bæredygtig udvikling; som globale borgere står vi stærkere, når vi alle på tværs af sektorer målrettet arbejder for en bæredygtig fremtid.

I Lidl har vores engagerede medarbejdere i adskillige år udviklet og igangsat forskellige samfundsansvarlige initiativer, som alle har til formål at skabe værdi for vores interessenter og samtidig sikre vores license-to-operate som dagligvarehandel. Denne rapport beskriver aktiviteter for Lidl’s forretningsår 2015 og 2016 samt vores fremtidige arbejde med Corporate Social Responsibility. Med rapporten ønsker vi at formidle vores rejse som ansvarlig dagligvarekæde og skabe større sammenhæng og overblik over vores samfundsansvarlige aktiviteter, resultater og målsætninger til glæde for vores mange interessenter.

01.12.2023Lidl Danmark

Sponseret

Lidl vinder med strategi for plantebaseret kost

30.10.2023Lidl Danmark

Sponseret

Nyt undervisningsforløb skal inspirere folkeskoleelever til at lave mad med madspildsvarer

25.09.2023Lidl Danmark

Sponseret

Medarbejdere og kunder bakker op om udfasning af tobak i Lidl

06.12.2022Lidl Danmark

Sponseret

Lidl og Hjernesagen: sammen om både hverdag og fest

31.10.2022Lidl Danmark

Sponseret

Lidl certificerer varer til glæde for kunder og bønder

12.09.2022Lidl Danmark

Sponseret

Lidl sørger for forplejning, når de sammen med Plastic Change samler affald i naturen på World Cleanup Day