Let it bee i samarbejde med Naturhistorisk Museum Aarhus

Let it bee og Naturhistorisk Museum Aarhus har indgået et samarbejde, der både skal redde flere bier, sommerfugle og insekter og garantere kunderne biodiversitetsløsninger, der gør en dokumenteret forskel.

Let it bee og Naturhistorisk Museum Aarhus har netop indgået et samarbejde, der skal redde flere bier, sommerfugle og insekter.

Den fælles indsats består i et fagligt samarbejde, hvor Naturhistorisk Museum Aarhus er garant for, at Let it bee’ metoder til etablering og vedligeholdelse af vildere arealer er fagligt velfunderet, og at Let it bee' frøblandinger understøtter hjemmehørende, danske arter tilpasset dansk klimazone og med særlig fokus på vilde bestøvere.

For Let it bee' kunder betyder det reelt set, at de med en certificeret Let it bee-løsning med ro i maven kan udbrede budskabet om, at deres virksomhed eller forening arbejder aktivt med FN' Verdensmål nr. 15 Livet på land. Læs mere her

Denne artikel er del af et tema:

I fokus: biodiversitet

Beskyttelse af naturen og dens mangfoldighed er den næste store ting på miljødagsordenen. Vi ser på, hvordan man kan komme i gang eller videre med at arbejde med den dagsorden.

19.01.2022Let it bee

Sponseret

Samn Forsyning - Verdensmål 15 og driftsbesparelser

03.11.2021Let it bee

Sponseret

Samn Forsyning

05.08.2021Let it bee

Sponseret

Peter Larsen Kaffe etablerer biodiversitetshave: “Cirkulær omstilling starter lige uden for domicildøren”

04.07.2021Let it bee

Sponseret

Let it bee i samarbejde med Naturhistorisk Museum Aarhus

28.06.2021Let it bee

Sponseret

Biodiversitet betaler sig: Odinsgaard sparer penge ved at hjælpe naturen

23.06.2021Let it bee

Sponseret

5000 kvadratmeter blomstereng med summende insekter er på vej i sydbyen