Kundecase: Kom nemt og enkelt i gang med ESG rapporteringen

Læs om Phoenix Design Aid A/S arbejde med bæredygtighed og lær hvordan du nemt og enkelt kan komme i gang med ESG rapporteringen på Valified ESG Platform

På billedet (fra venstre mod højre): Kommunikationsspecialist (Azra Mujacic) og CEO (Dennis Lundø Nielsen) fra Phoenix Design Aid med deres "ESG Frontrunner"-trofæ, som de modtog som bevis på deres nominering. Foto: VisualStories.dk

20.11.2023

Sponseret

Valified

I Valified tilbyder vi en dynamisk og datadrevet ESG platform, der gør det muligt for virksomheder muligt at indsamle, organisere, analysere og dele ESG-data på en struktureret måde, så det bliver lettere at leve op til rapporteringskrav og forbedre ESG-indsatser.

Valifieds platform er brugervenlig og skalerbar. Den er designet til at imødekomme forskellige behov og virksomhedsstørrelser. Vi er 100% fokuserede på at levere en enestående kundesupport og udvikler løsninger i tæt samarbejde med vores kunder, så de forbliver i front inden for ESG-området.

I denne case kan du blive klogere på hvordan vores bruger Phoenix Design Aid, benytter vores ESG platform til løbende at rapportere på bæredygtighed med formålet om at strukturere og dele deres ESG data.

Hvem er Phoenix Design Aid?

Phoenix Design Aid A/S er en international design- og kommunikationsvirksomhed med ekspertise i grafisk design og digitale løsninger. Med hovedsæde i Danmark og globalt placerede datterselskaber (i Panama, Kenya og Spanien) og repræsentationer lægger de særlig vægt på at servicere internationale og mellemstatslige organisationer, herunder FN og EU-agenturer, NGO'er og offentlige myndigheder. Phoenix Design Aid’s ydelser leveres i et tæt samarbejde med virksomhedens partnere i Danmark og resten af verden.
 

Lær mere om Phoenix Design Aid A/S her: https://phoenixdesignaid.com/

Phoenix Design Aids arbejde med bæredygtighed

Phoenix Design Aid har i mange år arbejdet med bæredygtighed og miljø, og i 2020 blev virksomheden Verdensmålscertificeret i 11 delmål, hvorfor det falder naturligt at inkorporere ESG i virksomhedens strategi og arbejde. De har yderligere tre ISO-certifikater, herunder ISO 14001 (Miljøledelse), ISO 9001 (Kvalitetsledelse) og ISO 45001 (Arbejdsmiljøledelse).
Arbejdet med bæredygtighed har også resulteret i flere priser, samt en nominering til Årets SMV i kategorien “ESG frontrunner”.

Arbejdet med ESG rapportering

I 2021 begyndte Phoenix Design Aid at kigge ind i ESG-verdenen, som for alvor tog fart i 2022, da muligheden for at teste Valified ESG Platform dukkede op.

De begyndte i maj 2022 arbejdet med ESG rapportering på Valified ESG Platform og stod klar med en ESG rapport for 2021-rapport i december 2022.

“For os har det været nemt og intuitivt at arbejde med platformen, da det fungerer meget som ”plug-and-play” med de forskellige bokse og elementer i systemet. Den største opgave har været at finde de tal, som virksomheden ikke allerede var i besiddelse af – og i disse situationer var der også hjælp at hente fra Valified, da hvert ESG-tal har en forklaring og beregning,” siger Dennis Lundø Nielsen, CEO i Phoenix Design Aid og uddyber:

“Valified’s system er særligt godt for SMV’er, da alle nøgletal er samlet et sted, og der er hjælp at hente til beregninger i systemet og hos Valified’s support team. Det er samtidigt overskueligt, da tingene er sorteret under de forskellige ESG-kategorier.”

I starten af 2023 har Phoenix Design Aid også valgt at se nærmere på Valified’s CO2-beregner og skal arbejde på at finde en måde, hvorpå ESG-rapporteringen skal understøtte virksomhedens nuværende bæredygtighedsrapport. I efteråret 2023 har Phoenix Design Aid også publiceret dets anden ESG-rapport, som dækker 2022.

Fremtiden med ESG

I den verden, som Phoenix Design Aid befinder sig i, er bæredygtighed, miljø, verdensmålene og nu ESG vigtige aspekter for både interne og eksterne interessenter.

”Vores arbejde med klima, bæredygtighed og socialt ansvar er et vigtigt parameter i dialogen med vores omverden, heriblandt især vores kunder. Vi får i stigende grad forespørgsler om vores arbejde med bæredygtighed og miljø,” siger Dennis Lundø Nielsen og fortsætter:

“Den nye viden skal bruges internt og eksternt til at demonstrere vores arbejde med ESG og på samme tid fremvise kvantitative data indenfor bæredygtighed og miljø.”

Ønsker du ligesom Phoenix Design Aid at bruge Valified ESG Platform til din virksomheds ESG rapportering?
Kontakt os i dag, og lad os gå i gang! Opret dig her: https://www.valified.com/priser 


Brug for hjælp til at komme i gang? Tilmeld dig vores “Kom godt i gang” webinar her: https://www.valified.com/webinar
 

Følg os på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/valified 

Yderligere info om Phoenix Design Aid

Hos Phoenix Design Aid har arbejdet med bæredygtighed også resulteret i nogle priser, som virksomheden er meget stolte af. Priserne har både været rettet mod medarbejdere, kunder og økonomien i virksomheden. I 2019 blev Phoenix Design Aid blandt andet udmærket af DI Randers-Norddjurs med en Initiativpris, i 2020 fik virksomheden en pris for dets bæredygtighedsrapportering af SME COP 2020 af Global Compact og FSR – danske revisorer og blev i 2022 kåret til Børsen Gazelle 2022. Arbejdet med ESG har også resulteret i en nominering til Årets SMV i kategorien ”ESG frontrunner”.

Lær mere om Phoenix Design Aid A/S her: https://phoenixdesignaid.com/

20.11.2023Valified

Sponseret

Kundecase: Kom nemt og enkelt i gang med ESG rapporteringen

08.11.2023Valified

Sponseret

Kom i gang med ESG rapporteringen og hør hvilke krav din bank stiller

03.11.2023Valified

Sponseret

Vi gentager successen: Valified åbner op for Certificering af endnu flere konsulent-partnere til vores ESG platform

19.09.2023Valified

Sponseret

Spændende Nyhed: Valified åbner op for Certificering af flere konsulent-partnere til vores ESG platform

06.09.2023Valified

Sponseret

Digital brancheløsning åbner døren for omkostningseffektiv ESG-rapportering og samarbejde

12.06.2023Valified

Sponseret

En unik tilgang til ESG - styrk din virksomheds økosystem og værdikæde