JYSK donerer 1.000 soveposer til hjemløse i Danmark

21 væresteder og varmestuer i 15 forskellige byer over hele landet kan vinteren igennem dele nye soveposer ud til hjemløse borgere. Soveposer, som JYSK har doneret til Kirkens Korshærs brugere.

For tredje år i træk støtter JYSK op om Kirkens Korshærs arbejde for udsatte mennesker ved at donere varme fornødenheder til organisationens brugere. Udover en donation på 1.000 soveposer har JYSK ligeledes doneret liggeunderlag og håndklæder til Kirkens Korshærs væresteder og varmestuer. 

- Som en stor virksomhed har vi et ansvar for at hjælpe nogle af de mest udsatte grupper i samfundet, og derfor er vi glade for at kunne hjælpe i form af donation af soveposer, liggeunderlag og håndklæder. Vi er ikke i tvivl om, at vores samarbejde med Kirkens Korshær gør en forskel for mange hjemløse, som specielt om vinteren har det meget svært, siger Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director i JYSK.

Varme og taknemmelighed
Chef for Kirkens Korshær, Helle Christiansen, er meget taknemmelig for donationen, som bringer varme til dem, der behøver det mest. 

- Et af Kirkens Korshærs fokusområder er at hjælpe hjemløse mennesker med at få adgang til basale fornødenheder som mad, bad, husly og menneskeligt fællesskab. Dette er donationen fra JYSK med til at sikre. Donationen giver os mulighed for at give hjemløse deres egen varme sovepose, som de kan have med rundt for at holde varmen, og vi har også mulighed for at tilbyde dem en frisk sovepose, når de hviler sig eller overnatter i en natvarmestue. Det er vi meget taknemmelige for, siger Helle Christiansen.  

10.01.2022Kirkens Korshær

Sponseret

Et trygt og varmt sted at sove

11.10.2021Kirkens Korshær

Sponseret

Vær med, når hele Danmark tænder lys for hjemløse

06.09.2021Kirkens Korshær

Sponseret

Fra værested til håbested

12.08.2021Kirkens Korshær

Sponseret

Kirkens Korshær møder modeverden med nyt samarbejde

01.07.2020Kirkens Korshær

Sponseret

Et tiltrængt pusterum for sårbare familier

22.06.2020Kirkens Korshær

Sponseret

En varmestue på hjul