IVECO lancerer ny IVECO S-WAY: den 100% forbundne, chaufførorienterede langturslastbil

IVECO præsenterede i dag sit nye tunge landevejskøretøj IVECO S-WAY i forbindelse med en skelsættende kongres, der blev afholdt i IFEMA udstillingscenter i Madrid, Spanien, for sit forhandlernet, sine sælgere, kunder og repræsentanter for den internationale presse og involverede de globalt ledende partnere Amazon, Shell og Microsoft.

Ny IVECO S-WAY .

Hubertus Mühlhäuser, Chief Executive Officer for CNH Industrial, præsenterede den strategiske vision og fremtidsudsigterne for CNH Industrial ved arrangementet, som blev åbnet af Gerrit Marx, President Commercial and Specialty Vehicles.Blandt talerne var også repræsentanter for de globalt ledende virksomheder og Ivecos partnere Amazon, Shell og Microsoft, der er kendt for at skabe innovation via kreativ normbrydende nytænkning.

På kongressen havde Hubertus Mühlhäuser, CNH Industrial CEO, følgende kommentar:"Som del af CNH Industrial er IVECO en del af noget større og bruger synergierne inden for koncernen.Det nye flagskib blandt de tunge lastbiler er ikke kun en landvinding for IVECO-brandet; det er også en vigtig milepæl for CNH Industrial koncernen som helhed”.

Med denne lancering introducerer Iveco sit nye modelprogram af tunge lastbiler, IVECO WAY, der markerer et stærkt skift i retning af at give kunderne en integreret, økonomisk og miljømæssigt bæredygtig transportløsning, hvor tjenesterne i tilknytning til produktet bliver vigtigere end selve produktet.

I sin tale forklarede Gerrit Marx: ”Vi ønsker at blive den nemmeste lastbils-OEM at samarbejde og innovere med for vores leverandører og kunder, mens vi skræddersyr vores køretøjer omkring chaufførens hverdag, som i dag er mere end bare den rute, han kører.Bæredygtighed indebærer også et ansvar for os til at gøre dette arbejde, som er afgørende for vores samfund, mere tillokkende og behageligt ... hvilket går ud over det blot at tilføje læder og træ her og der.”

IVECO S-WAY: IVECO-lastbilen for det næste årti

IVECO S-WAY viderefører alle de fordele, der blev indført med de foregående generationer og tilføjer et nyt førerhus, der er helt nydesignet med fokus på chaufførens og ejerens behov.På baggrund af den hårde konkurrence har logistikvirksomhederne brug for driftstid, effektivitet og produktivitet på absolut topniveau for deres flåder.Den nye IVECO S-WAY opfylder fuldt ud disse krav og leverer en komplet pakke af funktioner og tjenester uden lige, der er udviklet med fokus på chaufføren, bæredygtighed og et nyt, udvidet niveau af tilslutningsmuligheder med det formål at reducere de totale ejeromkostninger.

Det er mere end et produkt: det er en forretningsmodel, der dækker hele køretøjets livscyklus og hjælper IVECOs kunder til at opfylde deres kunders krav.

Det chaufførorienterede design af det nye førerhus giver førsteklasses leve- og arbejdsvilkår i et rummeligt miljø, fremragende køreergonomi og et vel gennemtænkt layout, der kombinerer funktionalitet og komfort.Designet omhandler også chaufførens sikkerhed med den forstærkede førerhuskonstruktion (der opfylder crash-testen ifølge ECE R29.03) og klart forbedret udsyn hele vejen rundt og under alle forhold.

Under rekonstruktionen af førerhuset fra bunden har IVECO benyttet enhver lejlighed til at levere omkostningsbesparelser og produktivitetsgevinster til gavn for ejerens rentabilitet.Det nye design optimerer aerodynamisk performance, hvilket yderligere øger køretøjets fremragende brændstofeffektivitet med op til 4%.Medvirkende til de lave samlede ejeromkostninger er også konstruktionsmæssige løsninger som den flerdelte kofanger, der reducerer reparationsomkostningerne dramatisk, da kun den berørte del skal udskiftes i tilfælde af skade.

IVECO S-WAY: den 100% forbundne lastbil

Den nye, avancerede tilslutningsboks i IVECO S-WAY udgør en stærk konnektivitet og er med andre ord en ægte game-changer.Den indsamler, behandler og udveksler data i realtid.Den fungerer ud fra en serviceplatform udviklet i partnerskab med Microsoft, der giver sikker datalagring og -administration samt en række værditilvækstskabende tjenester.Ejere og chauffører er konstant forbundet med køretøjet på deres mobile enhed eller PC via den brugervenlige MyIVECO portal og app.

IVECO S-WAY bruger konnektivitet til at forbedre chaufførens hverdag om bord, ved at give en overlegen køreoplevelse med avanceret førerassistance og kørestilsfunktioner kombineret med tjenester udviklet til at hjælpe med at opnå en effektivt og ubesværet kørsel via adgangen til den brugervenlige MyIVECO EASY Way App.

IVECO S-WAYs avancerede konnektivitet er også udviklet til at hjælpe logistikvirksomhederne og sikre deres rentabilitet ved at maksimere køretøjets driftstid, tilbyde konsekvent og forudseende service med My IVECO Way Solutions og levere lave samlede ejeromkostninger.Det åbner også for et nyt modulært tilbud om personlige premium tjenester, herunder professionel brændstofrådgivning, flådestyring og vedligeholdelse for at optimere flådens ydeevne og effektivitet.

IVECO S-WAY: den bæredygtige lastbil

Den nye IVECO S-WAY bygger på den enestående og bæredygtige performance der kendetegner IVECO-brandets tunge modelprogram, og opnår yderligere reduktioner af partikelmasse, NOx- og CO2-emissioner.Ligesom sine forgængere kombinerer den lave ejeromkostninger med lave emissioner.Dette opnås med det eksklusive HI-SCR-efterbehandlingssystem og gennem den ekstraordinære brændstofeffektivitet som følge af avanceret motorteknologi og Hi-Tronix-gearkassen samt de mange brændstofbesparende løsninger som Smart EGR.

For transportvirksomheder, der ønsker at køre med en "grøn" flåde, er IVECO S-WAY Natural Power fortsat den eneste LNG-lastbil, der tilbyder en rækkevidde på op til 1.600 km til langturskørsel med 460 hk.Med dette køretøj vil de drage nytte af alle fordele ved naturgas, der er det eneste umiddelbart tilgængelige lavemissionsalternativ til diesel i det tunge segment, og som giver partikelemissioner, der er 99% lavere end for diesel, 90% mindre NO2, og for biogassens vedkommende 95% mindre CO2, dvs. næsten nul.

IVECO WAY-modelprogrammet: den "kundeorienterede" tilgang

IVECO WAY-modelprogrammet med sit nye navn signalerer brandets tilgang, der fuldt ud udnytter konnektivitetsmulighederne - en ny måde at være 'kundeorienteret' på ved at skabe en række løsninger til at støtte kunderne i enhver fase af deres køretøjs livscyklus og videre frem.Dets fokus på kunden er udvidet til også at omfatte chaufføren og hæve baren for dennes livskvalitet om bord. Den introducerer en ny måde at operere på, hvor konnektiviteten bringer chaufføren, ejeren og IVECO om bord i lastbilen, så de kan arbejde sammen om at skabe køretøjets forretningsmæssige succes og sikre rentabilitet - som det udtrykkes i modelprogrammets slogan:IVECO.KØR PÅ DEN NYE MÅDE.

Det nye IVECO WAY-modelprogram er kulminationen på en produktinnovationscyklus, der introducerede IVECO S-WAYs forgænger med dens 11% forbedrede brændstofeffektivitet, branchens første ægte naturgasløsning til langdistancetransport og X-WAY-familien til lettere offroad-missioner.Modelprogrammet tager højde for nøgletendenserne inden for transportsektoren: en udviskning af skillelinjerne mellem køretøjet og tjenesterne omkring det, den avancerede konnektivitet, behovet for at tiltrække og holde på højt kvalificerede, professionelle chauffører og stadig større krav til bæredygtighed.

En skelsættende begivenhed for en banebrydende lancering

IVECO sætter spotlight på chaufføren med eventet IVECO Relay Race "Our history, your stories", et initiativ, hvor man fulgte nogle langturschauffører på en 4-etapers tur gennem Europa med stop på ikoniske CNH Industrial-steder. Turen startede i CNH Industrial Village i Torino, Italien, og gjorde derefter holdt ved fabrikken til produktion af sættevognstrækkere i St. Valentin, Østrig, IVECOs konstruktions- og testcenter for tunge lastbiler i Ulm, Tyskland, og motorfabrikken i Bourbon-Lancy, Frankrig, for endelig at når frem til bestemmelsesstedet i Madrid, Spanien.

Under turen fortalte chaufførerne om deres oplevelser med deres IVECO-køretøj på vejen, og deres historier er blevet delt på de sociale medier og vist under kongressen.

Formålet med dette initiativ var at belyse de daglige udfordringer for langturschaufførerne og den rolle, som deres lastbil spiller i deres liv på landevejen.

Ved hvert stop videregav lastbilens chauffør en stafet, en ’mystisk boks’ til chaufføren for den følgende etape af turen.Turen kulminerede på kongressen for lanceringen ved at chaufføren for den sidste etape ankom til scenen med den ’mystiske boks’.

Gerrit Marx åbnede den og lancerede det nye køretøj ved at afsløre indholdet - det symbolske "S" i IVECO S-WAY.

IVECOs kerneværdi omkring bæredygtighed kom til udtryk i eventets tilrettelæggelse, da Iveco-brandet benyttede lejligheden til at udsende en vigtig miljøbesked og øge bevidstheden om forureningen af plast i verdenshavene.Alle deltagere modtog en vandflaske lavet af 100% genanvendeligt PETG, med opfordring til at genopfylde den ved de vandkølere, der var opstillet rundt omkring på kongressens areal, og derved hjælpe med at redde oceanerne.

I overensstemmelse med virksomhedens engagement i ansvarlighed inddrog IVECO non-profit organisationen Equoevento Spain, hvis formål er at reducere madspild og hjælpe nødlidende, fremme en mere effektiv ressourceudnyttelse og bidrage til at reducere miljøbelastningen som følge af overproduktion af fødevarer.Organisationen indsamlede al overskydende mad, som blev doneret til nærliggende suppekøkkener.

10.12.2019IVECO Danmark A/S

Sponseret

Grønt fokus hos Roadshow ApS

03.12.2019IVECO Danmark A/S

Sponseret

IVECO, FPT Industrial and Nikola Corporation launch their partnership to achieve zero-emissions transport

24.10.2019IVECO Danmark A/S

Sponseret

IVECO BUS vinder prisen 'Sustainable Bus of the Year' for tredje år i træk

10.10.2019IVECO Danmark A/S

Sponseret

PostNord tester IVECO-lastbil på biogas

03.07.2019IVECO Danmark A/S

Sponseret

IVECO lancerer ny IVECO S-WAY: den 100% forbundne, chaufførorienterede langturslastbil

02.05.2019IVECO Danmark A/S

Sponseret

Grøn transport i fokus på landsdækkende verdensmålsturné