IVECO BUS vinder prisen 'Sustainable Bus of the Year' for tredje år i træk

Denne bus, som blev afsløret sidste år på Autocar Expo i Frankrig, har allerede vundet indpas hos udbydere af kollektiv trafik takket være sine gode egenskaber.

Efter at have vundet 'Sustainable Bus of the Year 2019' med sin Crealis In-Motion-Charging fortsætter IVECO BUS sin sejrsgang med prisen 'Sustainable Bus of the Year 2020' i intercity-kategorien med Crossway Natural Power. 

Bæredygtighed bliver stadig vigtigere inden for transportbranchen, og som førende brand på dette område har IVECO BUS nu fuldendt sit udbud af naturgasdrevne busser.

Crossway Natural Power er udstyret med seneste generations IVECO CURSOR 9 NP-motor og har et smart design med CNG-tankene integreret i taget.

Den har samme tilgængelighed, passagerkapacitet og bagageplads som dieselversionen. Med en samlet kapacitet på 1.260 liter (fire tanke a 315 liter) har bussen en rækkevidde på op til 600 km og er kompatibel med både hurtig eller langsom påfyldning.CURSOR 9 NP-motoren leverer 360 hk eller 265 kW, hvilket er det samme som dieselversionen.Indvendigt er der god plads med taghøjde på minimum to meter og bagagehylder.

Crossway NP, der fås i en 12- og en 13-metersmodel, samt i versionerne LINE- og POP, er det nye alternativ for regioner og kommuner, der ønsker at levere transportløsninger, der er forenelige med projekter for energiomstilling.Den er 100% biogaskompatibel og har således en fremragende kulstofbalance med op til 95% lavere udslip af drivhusgasser.

Juryen bag 'Sustainable Bus Award' består af syv repræsentanter for forskellige europæiske tidsskrifter, nærmere betegnet Autobus (Italien), Mobilités Magazine (Frankrig), Busfahrt (Tyskland), OV-Magazine (Holland), InfoBus (Polen), Infotrucker (Rumænien)Carril Bus (Spanien). I udvælgelsen fokuserer den på tværgående bæredygtighedsprincipper, og herunder især evnen til at skabe et positivt image af køretøjet hos offentligheden.Flere forskellige aspekter tages i betragtning, såsom sikkerhed, komfort, støjniveauer, komponenternes genanvendelighed og producentens generelle engagement i bæredygtighed.I sin afgørelse fremhæver juryen bag 'Sustainable Bus Award' også den brede vifte af alternative løsninger, der er tilgængelige for intercity-segmentet.

”Med denne pris som 'Sustainable Bus of the Year 2020' bekræfter vi vores position som førende inden for segmentet med en veludviklet, gedigen og miljøansvarlig brønd-til-hjul løsning.Ved at tildele titlen til vores Crossway Natural Power har jurymedlemmerne anerkendt dens kvaliteter og blåstemplet det valg, som mange operatører allerede har gjort siden dens lancering ved at vælge denne bus,”udtalte Stéphane Espinasse, IVECO BUS Brand Leader under prisceremonien, der blev afholdt i Busworld i Bruxelles, Belgien.

10.12.2019IVECO Danmark A/S

Sponseret

Grønt fokus hos Roadshow ApS

03.12.2019IVECO Danmark A/S

Sponseret

IVECO, FPT Industrial and Nikola Corporation launch their partnership to achieve zero-emissions transport

24.10.2019IVECO Danmark A/S

Sponseret

IVECO BUS vinder prisen 'Sustainable Bus of the Year' for tredje år i træk

10.10.2019IVECO Danmark A/S

Sponseret

PostNord tester IVECO-lastbil på biogas

03.07.2019IVECO Danmark A/S

Sponseret

IVECO lancerer ny IVECO S-WAY: den 100% forbundne, chaufførorienterede langturslastbil

02.05.2019IVECO Danmark A/S

Sponseret

Grøn transport i fokus på landsdækkende verdensmålsturné