ista Danmark A/S

Ista er en af verdens førende virksomheder inden for installation og aflæsning af forbrugsmålere, samt fordeling af udgifter til vand- og varmeforbrug.


Vi tilføjer ejendomme, deres beboere og ejere bæredygtig værdi. Vi hjælper til at gøre bygninger/boliger klimavenlige, sikre og trygge. Det gør vi igennem de data, vi administrerer – og det har vi gjort siden 1902.

Global succes - lokal forankring

I dag er ista repræsenteret af over 5.500 medarbejdere i 22 lande og er en af verdens førende virksomheder inden for energiserviceydelser til optimering af energieffektivitet – især i bolig- og erhvervsejendomme.

Vi gør det individuelle energi- og vandforbrug transparent. Vi hjælper ejendomsadministratorer, ejere og beboere over hele verden med at måle, visualisere, afregne og administrere individuelt forbrug.

100 års historie - helt kort

Clorius blev etableret i Danmark i 1902 af brødrene Odin og Aksel Clorius, som dermed skabte grundlaget for al varmemåling i verden. I 1994 gik det tyske selskab ista sammen med danske Clorius om at blive til dét, du her i Danmark i dag kender som ista Danmark A/S

Adresse

Borupvang 5B, 2750 Ballerup ,

Telefon

7732 3232

Besøg site

www.ista.dk

Seneste nyt

14.08.2023ista Danmark A/S

Sponseret

Internationalt ESG-lån sætter handlig bag de bæredygtige ord

ista vil være grønnere, og derfor sætter man med et nyt internationalt ”grønt” lån handling bag ordene. Renten er nemlig direkte afhængig af, om ista opfylder målene i virksomhedens bæredygtighedsstrategi. Dermed giver man sig selv et økonomisk incitament til at leve op til de ambitiøse bæredygtighedsmål.

23.01.2023ista Danmark A/S

Sponseret

ista tænker i energispare-baner

27.11.2020ista Danmark A/S

Sponseret

Ista er i konstant bæredygtig udvikling

26.11.2020ista Danmark A/S

Sponseret

Ista er i en konstant bæredygtig udvikling

Artikler virksomheden er nævnt i

27.11.2020ista Danmark A/S

Sponseret

Ista er i konstant bæredygtig udvikling

26.11.2020ista Danmark A/S

Sponseret

Ista er i en konstant bæredygtig udvikling