Invitation: Bliv klar til 2014 CSR-rapporteringen

FSR- danske revisorers CSR-udvalg inviterer til en formiddag med fokus på redegørelse for samfundsansvar for 2014. Vi stiller skarpt på erfaringer og god praksis med særligt fokus på menneskerettigheder, samt kønsdiversitet i de øverste ledelseslag.

FSR- danske revisorers CSR-udvalg inviterer CFO’er, regnskabs- og rapporteringsansvarlige og revisorer til en formiddag med fokus på CSR-rapporteringen for 2014. De 1100 største virksomheder er forpligtet jf. årsregnskabslovens §§99a og 99b til at redegøre for virksomhedens samfundsansvar og kønsdiversitet i bestyrelsen og ledelse. På mødet stiller vi skarpt på erfaringer og god praksis med særligt fokus på menneskerettigheder, samt kønsdiversitet i de øverste ledelseslag:

·        Marie Voldby, kontorchef i Erhvervsstyrelsen fortæller ud fra styrelsens seneste undersøgelser om virksomhedernes redegørelser, hvor det står godt til, hvor der er plads til forbedringer og hvad der kendetegner god praksis.

·        Martin Ørbæk Nielsen, CFO i Andersen & Martini og Mikkel Klausen, CSR-chef i KMD deler ud af deres virksomheders erfaringer med redegørelserne, samt hvordan de takler muligheder og udfordringer ved lovgivningen.

·        Birgitte Mogensen, formand for CSR-udvalget i FSR - danske revisorer giver en smagsprøve på hvad det er danske topledere gerne ser CSR-rapporteringen skal indeholde for at den giver ledelsesmæssig værdi.

·        Du får mulighed for at komme til orde, når vi i løbet af formiddagen sætter tid af til diskussion og erfaringsudveksling vedr. god praksis og jeres evt. behov for vejledning inden for rapportering om samfundsansvar fra f.eks. Erhvervsstyrelsen eller FSR - danske revisorer.

Mødet faciliteres af Jens Pultz Pedersen, director og ansvarlig for non-financial assurance i PwC. Mødet finder sted torsdag den 20. november, 2014, fra kl. 9-12 i Revisorernes Hus.

08.11.2022FSR - danske revisorer

Sponseret

CSR Prisen 2022 – Mærsks strategiske ESG mål driver rapporteringen om fremdrift

01.11.2022FSR - danske revisorer

Sponseret

CSR Prisen 2022 - STARK Group styrker koblingen mellem det finansielle og ESG i rapporteringen

11.10.2022FSR - danske revisorer

Sponseret

CSR Prisen 2022: A.P. Møller – Mærsk og STARK Group er best-in-class

29.09.2022FSR - danske revisorer

Sponseret

H.K.H. Kronprinsessen uddeler CSR Prisen 2022 blandt otte nominerede virksomheder

08.09.2022FSR - danske revisorer

Sponseret

Feltet indsnævret: 15 rapporteringer i opløb til CSR Prisen 2022

21.06.2022FSR - danske revisorer

Sponseret

44 rapporteringer om bæredygtighed er med i opløbet til CSR Prisen 2022