Innovation: Somnox ’krammepude’ fra Auping

Auping er meddesigner og producent af den første sovepude med menneskelige hjerteslag og vejrtrækning i verden. Sovepuden er designet sammen med Aupings ingeniører og Robotics Institute ved TU Delft og produceret på Aupings bæredygtige fabrik i Holland. Auping og forventer at have sovepuden på markedet i Danmark i begyndelsen af 2019.

Krammepude
Somnox sovepude er en blød "krammepude", der ved hjælp af intelligent teknologi beroliger krop og sjæl og dermed hjælper brugeren med at falde i søvn, sove trygt og vågne frisk og veludhvilet. Sovepuden har en række effektive funktioner, som simulerer menneskelig vejrtrækning ud fra brugerens søvnstadie. Ud over at trække vejret kan sovepuden også afspille stille lyde, som guidet meditation, musik og hjerteslag, der automatisk stopper, når brugeren falder i søvn.

Produceret i Aupings fabrik
Samarbejdet mellem Somnox og Auping omfatter en fælles udvikling af produktet og teknologien såvel som dens produktion og distribution, der foregår på Aupings bæredygtige fabrik.

Auping er førende inden for søvn og cirkulær forretning. Auping og Somnox støtter hinanden i søvnforskning og produktudvikling og begge parter giver hinanden viden og input. Aupings ingeniører arbejder for at forberede sovepuden til produktion og sikre, at teknologien fungerer nøjagtigt på indersiden, så det kan sendes på markedet i slutningen af 2018/begyndelsen af 2019. Auping bidrager yderligere til at udvikle produktets komfort, designe og sy pudens bløde muffe – i det samme tekstil som de klassiske Auping madrasser.

Denne artikel er del af et tema:

I fokus: innovation og bæredygtighed

15.10.2018Royal Auping Scandinavia

Sponseret

Innovation: Somnox ’krammepude’ fra Auping

04.10.2018Royal Auping Scandinavia

Sponseret

Auping introducerer: Den intelligente seng

12.12.2017Royal Auping Scandinavia

Sponseret

Aupings bæredygtighedsrejse 2010-2017

05.12.2017Royal Auping Scandinavia

Sponseret

Større interesse for bæredygtige produkter til boligen

29.11.2017Royal Auping Scandinavia

Sponseret

DSM-Niaga* og Auping udvikler 100 pct. genanvendelige madrasser

28.11.2017Royal Auping Scandinavia

Sponseret

Bæredygtighed indbefatter og involverer mennesker