Informationswebinar om UN Global Compact Network Denmark

Hvordan kommer man i gang med arbejdet med bæredygtighed og social ansvarlighed i praksis? Tilmeld dig vores informationswebinar om UN Global Compact Network Denmark, hvor CEO for Stlling, Thomas Trads Hansen, fortæller om sine erfaringer med netværket og starten på virksomhedens bæredygtige omstilling - Vær med den 29. november fra 10-11. Webinaret er åbent for alle.

Thomas Trads Hansen, CEO for Stilling, fortæller den 29. november om hans erfaringer med bæredygtig omstilling gennem medlemskabet til UN Global Compact Network Denmark.. Foto: Sara Brun Nielsen

Savner jeres virksomhed en standardiseret tilgang til arbejdet med bæredygtighed og social ansvarlighed? Og vil I klæde jeres medarbejdere på til kommende lovkrav på bæredygtighedsområdet? UN Global Compact Network Denmark er landets største netværk og læringsmiljø for bæredygtighed i den private sektor. 

”For os startede det med verdensmålene. Det gav mening for os at starte der, fordi verdensmålene er en universel størrelse. Derfor var det også naturligt for os at melde os ind i Global Compact,” fortæller Thomas Trads Hansen, CEO for Stilling, der blev medlem af Global Compact i 2021.

Global Compact arbejder med en holistisk og principbaseret tilgang til arbejdet med bæredygtighed. Som en del af #FN opererer Global Compact i mange lande, og UN Global Compact Network Denmark udgør den lokale afdeling for United Nations Global Compact – verdens største frivillige initiativ for ansvarlighed i erhvervslivet.

”Vi skal ikke være medlem bare for at være medlem – det skal skabe værdi,” siger Thomas Trads Hansen. ”For Stilling er bæredygtighed kernen, altså en fast del af måden, vi driver forretning på. Derfor gav det ikke mening at isolere det, men i stedet tænke det ind i alle dele af forretningen. Og det arbejde stopper aldrig, det er nødt til at udfordre måden, vi gør tingene på, for det er den eneste måde, vi lykkes med at bryde barrierer for bæredygtighed.”

Siden da, har Stilling rykket sig, og i slutningen af 2022 blev virksomheden B Corp-certificeret.

Men hvordan kommer man i gang – også helt lavpraktisk? Det fortæller Thomas Trads Hansen til vores kommende informationsmøde, hvor vi inviterer alle virksomheder, der endnu ikke er tilsluttet Global Compact, til at deltage.
 

Læs mere om programmet og tilmeld dig her.

Gør som 650 danske virksomheder og bliv en del af Danmarks største læringsmiljø for bæredygtighed allerede i dag. Bliv medlem her.

04.12.2023Global Compact Network Denmark

Sponseret

Nordic CEO Statement for a just transition to a net-zero future

09.11.2023Global Compact Network Denmark

Sponseret

Ny rapport: Stigende antal danske virksomheder sætter klimamål gennem SBTi

07.11.2023Global Compact Network Denmark

Sponseret

Informationswebinar om UN Global Compact Network Denmark

22.09.2023Global Compact Network Denmark

Sponseret

Ny statusrapport: De nordiske virksomheders arbejde med bæredygtighed og verdensmål

18.09.2023Global Compact Network Denmark

Sponseret

CEO Statement from Danish Businesses

22.06.2023Global Compact Network Denmark

Sponseret

SMV’ernes ESG-rapportering – den gode værdikædedialog