Hørkram Foodservice A/S investerer i solcelleanlæg af imponerende størrelse fra NRGreen

Hørkram Foodservice A/S omlægger til grøn og vedvarende energi med et tagbaseret solcelleanlæg på deres logistikcenter i Sorø for mere bæredygtig drift.

En af Danmarks største fødevare- og cateringgrossister, Hørkram, har investeret i solceller på taget af deres logistikcenter i Sorø. Bygningen rummer bl.a. store køle- og frostlagrer og kræver således en betydelig mængde energi, hvoraf en betydelig andel i fremtiden vil bestå af solenergi.

Solcelleanlægget vil komme til at fylde 9.000 kvm, og vil blive det andet største tagbaserede solcelleanlæg på Sjælland. Når anlægget er installeret, vil det give Hørkram en besparelse på 1.754.017 kWh om året, hvilket svarer til hvad 26.576 almindelige køleskabe i energimærke A bruger årligt. 

Læs mere om Hørkrams nye solcelleprojekt.

Vi tog i starten af 2022 en beslutning om at arbejde for energineutral drift af bygningerne i vores center i Sorø. I den forbindelse vedtog vi det store solcelleprojekt, der er ét blandt flere spændende bæredygtighedstiltag, vi har igangsat, som et skridt på vejen mod netop energineutral drift af centeret. Vi håber at kunne indfri denne målsætning med udgangen af 2023.” fortæller Claus Bredvig, centerdirektør for Hørkram i Sorø.

19.03.2024NRGreen ApS

Sponseret

En serviceaftale hos NRGreen sikrer vedligehold af dit solcelleanlæg

29.01.2024NRGreen ApS

Sponseret

NRGreens ledelse ser tilbage på et år, der har medført en stabil positionering på markedet

18.01.2024NRGreen ApS

Sponseret

Sådan virker solceller: Fra lys til energi

20.12.2023NRGreen ApS

Sponseret

NRGreen og CBRE indgår strategisk partnerskab

18.12.2023NRGreen ApS

Sponseret

Maskinproducent investerer i solcelleanlæg fra NRGreen

27.10.2023NRGreen ApS

Sponseret

Solenergi om vinteren