Falck Ambulance DK og Kolding Kommune vælger virksomhedstilpassede kurser

Vidste du, at Bureau Veritas Training Academy tilbyder virksomhedstilpassede kurser, som er skræddersyet til din virksomheds behov og samtidig giver nogle fordele til dig, der skal have uddannet flere medarbejdere på en gang?

"Udbyttet af vores virksomhedstilpassede kurser har været helt perfekt. Det har specifikt taget udgangspunkt i virksomhedens organisation, og er dermed blevet tilpasset således, at hverdagseksempler kunne inddrages i undervisningen," fortæller Morten Westy, Seniorkonsulent og Lead for Kvalitetsenheden hos Falck Ambulance DK, og fortsætter:

"Det har lettet forståelsen og tilgangen i forhold til de udfordringer eller spørgsmål, man måtte have i forbindelse med ISO-standarder og risikostyring. Jeg synes derfor, at vi har opnået et virksomhedstilpasset værktøj, som vi har kunne gøre brug af med det samme."

Da Kolding Kommune stod over for at skulle uddanne et team af auditorer, var de heller ikke i tvivl om, at et virksomhedstilpasset kursus, hvor de selv kunne være med til at designe indhold og form, var den bedste løsning for virksomheden.

"Vi havde to dygtige og engagerede undervisere, som evnede at imødegå vores behov og strikke indholdet sammen efter det, som vi efterspurgte," fortæller Sabine Brix Mølgaard, HR Konsulent arbejdsmiljø og sundhed hos Kolding Kommune.

Læs, hvilke fordele virksomhedstilpassede kurser giver hos Falck Ambulance DK, og hvordan Kolding Kommunes virksomhedstilpassede kursus har givet viksomhedens auditor-team en fælles forståelse for virksomhedens interne audits.

Læs flere virksomhedscases

24.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

23.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Webinar: Investér i et bæredygtigt arbejdsmiljø

16.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

11.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

CSRD - hvem, hvad, hvor og hvordan?

03.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Webinar: Vi sætter fokus på EU's kemikaliekrav i forbrugerprodukter

22.03.2024Bureau Veritas

Sponseret

How to successfully implement APQP4Wind