Digital brancheløsning åbner døren for omkostningseffektiv ESG-rapportering og samarbejde

Vi er stolte over at annoncere en banebrydende milepæl i Valifieds ESG-rejse! Nu er det tid til at hjælpe Klasse C-virksomheder med at omfavne bæredygtighed og ESG-effektivt.

Direktør Torben Rosenstock fra DRC og Direktør Nick Hækkerup fra Bryggeriforeningens ESG-dag 2023, hvor Valifieds brancheløsning.

06.09.2023

Sponseret

Valified

Nu kom turen til Klasse C virksomhederne

Med Valified kan vi ikke blot reducere omkostninger og tidsforbrug for større virksomheder, men også identificere branchestandarder og indikatorer ved hjælp af brancheforeninger. Dette åbner nye døre for værdiskabelse inden for ESG-arbejde og data.

På DRC og Bryggeriforeningens "ESG-Dag" lancerede vi vores brancheløsning, som kan fremtidssikre brancher med besparelser på mellem 75 - 150 millioner DKK! 

Fra SMV'er til Klasse C - Valified's ESG-rejse 

I 2020 begyndte vi en revolutionær rejse med et klart mål: At hjælpe SMV'er, rygraden i vores erhvervsliv, med at omfavne bæredygtighed og ESG-effektivitet. Vi har reduceret måneders arbejde til dage, ja, timer! Nu kan du med Valified "swipe" dine CO2-tal med dit MitID og udgive professionelle bæredygtighedsrapporter. 

Ambitionen var tydelig: Ved hjælp af nytænkning og digital innovation ønskede vi at nedbryde barrierer for ESG-arbejde og fremskynde den bæredygtige omstilling og grøn konkurrencekraft.

Samarbejde, Samfund og Finansiel Innovation: Valified's DNA

Fra dag ét har Valified designet sin ESG Platform til at fremme samarbejde mellem virksomheder, banker og finansielle institutioner. Finansielle institutioner spiller en central rolle i udmøntningen af ESRS/CSRD, og omstillingen kræver finansiering og nye metoder til håndtering af risici. 
Samarbejde er nøgleordet, og det er, hvad Valified styrker for alle involverede. Vi stræber efter at skabe maksimal værdi og effekt i arbejdet med ESG i hele virksomhedens økosystem, så vores kunder forbliver attraktive overfor kunder, talent og kapital.

Vores rejse er langtfra slut. Vi arbejder allerede på den næste store milepæl. Følg os på Linkedin, der er mere på vej! 

Er du interesseret i at høre mere om Valified og vores digitale brancheløsning, så skriv dig op til at blive kontaktet her: https://www.valified.com/priser

26.02.2024Valified

Sponseret

Finans som drivkraft for bæredygtig vækst & Impact

21.02.2024Valified

Sponseret

Position Green og Valified lancerer banebrydende ESG-Løsning til brancheforeninger

07.02.2024Valified

Sponseret

Sådan omsætter SMV’er deres bæredygtighedsstrategi til konkrete resultater – 3 gode råd

31.01.2024Valified

Sponseret

Valified bliver Guld Partner ved Årets SMV - En hyldest til SMV’erne

10.01.2024Valified

Sponseret

Bæredygtighed handler både om compliance og om at skabe forretningsresultater 👏

22.12.2023Valified

Sponseret

Fokus på ESG-Samarbejde: AutoBranchen Danmark og Valified indgår strategisk partnerskab