The Body Shop's julekampagne støtter kvinders rettigheder

The Body Shop samarbejder med Landsorganisation af Kvindekrisecentre (LOKK) for at støtte deres arbejde med at beskytte og hjælpe voldsudsatte kvinder og børn.

COME TOGETHER. ACT TOGETHER
I år har vi set hvordan krisetider kan øge uligheden og isolere mennesker og samfund. Derfor vil ethvert køb hos The Body Shop denne jul støtte de organisationer, der tilbyder tryghed, sikkerhed og et hjem til de kvinder, der er berørt af corona-pandemiens kraftige stigning af vold i hjemmet.

I de fleste lande er mulighederne for beskyttelse af kvinders sikkerhed fra vold og overgreb stadig begrænsede på grund af manglende ressourcer. Dette er også tilfældet selv i veludviklede lande, som har support, men hvor krisecentre stadig er i konstant risiko for nedskæringer og lukning på grund af den skiftende politiske og økonomiske situation.

The Body Shop har som mål for julens globale kampagne, at donere mindst £ 250.000 til organisationer som arbejder med kvinders rettigheder. Din hjælp er med til at gøre en forskel.

ACT TOGETHER
Stop vold mod kvinder og børn. I Danmark samarbejder The Body Shop med Landsorganisation af Kvindekrisecentre (LOKK) for at støtte deres arbejde med at beskytte og hjælpe voldsudsatte kvinder og børn og for at synliggøre, forbygge og eliminere mænds vold mod kvinder og børn.

LOKK repræsenterer 52 kvindekrisecentre, 500 ansatte og mere end 1500 frivillige. 24 timer i døgnet - 7 dage om ugen - 365 dage om året - i hele Danmark hjælper krisecentrene voldsudsatte kvinder og deres børn videre til en fremtid uden vold. Landsorganisation af Kvindekrisecentre forener, støtter og forstærker den livsvigtige, nære og lokale indsats på krisecentrene.

I år bidrager alle køb fra den 13. oktober til den 31. december til det globale mål om at donere £ 250 000 til lokale krisecentre. Derudover giver The Body Shop 40 kr. til LOKK for hver solgt Snow Globe Gift, og samtidig kan alle kunder runde op deres køb og give et valgfrit beløb til LOKK. Der er derfor mange måder at støtte LOKK og deres fantastiske arbejde på.

03.01.2024The Body Shop Danmark

Sponseret

The Body Shop bliver det første globale skønhedsmærke med 100% veganske produktformuleringer

28.02.2023The Body Shop Danmark

Sponseret

The Body Shop fejrer B corp-måneden med produktinnovationer inden for refillbar makeup!

24.11.2022The Body Shop Danmark

Sponseret

The Body Shop fortsætter kampen mod mænds vold mod kvinder og dropper Black Friday og rabatter

21.10.2022The Body Shop Danmark

Sponseret

The Body Shop åbner ny workshop butik I København!

16.09.2022The Body Shop Danmark

Sponseret

Over 1,4 millioner EU-borgere kræver cruelty free kosmetik!

08.04.2022The Body Shop Danmark

Sponseret

The Body Shop er endnu engang kåret til Danmarks mest bæredygtige skønhedsbrand!