Bliv genanvendt på Landsskuet i Herning

Hvad sker der i flaskeautomaten, og hvor meget energi sparer man ved at genanvende dåser og flasker? Det, og andre klimaspørgsmål, kan du få svar på i Dansk Retursystems solcelledrevne udstilling, Learning Lab, som tager turen til Landsskuet i Herning 4-6 juli.

Tag en tur i Dansk Retursystems Learning Lab og bliv klogere på, hvor meget det betyder for klima og miljø at pante flasker og dåser: Stand 214 på Landsskuet i Herning 4.-6. juli (Billede fra tidligere event) Foto: Jens Grønlund/Dansk Retursystem.

Først går du gennem slusen, så bliver du bliver scannet, sorteret, presset, smeltet og vender herefter tilbage fra din retur-rejse som en genanvendt flaske eller dåse.

Er du blandt de 50.000 gæster på Landsskuet i Herning de kommende dage, kan du i Dansk Retursystems Learning Lab blive klogere på, hvor meget det betyder for klima og miljø, når du panter tomme flasker og dåser.

Klimavenlig viden
Dansk Retursystems Learning Lab er et interaktivt læringsrum bygget op i en 40 fods container på hjul. Learning Lab er udviklet for at give danskerne et indblik i, hvad der sker med flasker og dåser, når vi afleverer dem i flaskeautomaten eller på pantstationen.

Learning Lab er drevet af solceller, og når batterierne er helt ladet op, kan udstillingen køre i otte timer uden at tilslutte anden strøm.

Du finder Dansk Retursystems Learning Lab på stand 214 på Landsskuet i Herning.

12.06.2024Dansk Retursystem

Sponseret

NTO skal levere automatiseret optælleanlæg til ny pantfabrik

30.05.2023Dansk Retursystem

Sponseret

Dansk Retursystem er Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion

13.06.2022Dansk Retursystem

Sponseret

Samarbejde om indsamling af pant

12.06.2022Dansk Retursystem

Sponseret

Pant-app giver dig pengene digitalt

27.01.2022Dansk Retursystem

Sponseret

Nu kan grønne plastflasker også blive til nye

18.06.2021Dansk Retursystem

Sponseret

På vej mod et CO2-neutralt pantsystem?