Berendsen er nomineret til Verdensmålsprisen 2020!

Det er nu offentliggjort, at Berendsen er nomineret til Verdensmålsprisen 2020 i kategorien: "Forandringsprisen".

2030-Panelet, som er etableret af Folketingets 2030-netværk, uddeler i år for 2. gang Verdensmålsprisen i kategorierne: "Inkluderingsprisen", "Forandringsprisen" og "Ildsjælsprisen". Verdensmålsprisen bliver uddelt til en person, virksomhed eller organisation, der har gjort en særlig indsats for verdensmålene i Danmark.

Berendsen er blevet nomineret sammen med kun 2 andre virksomheder i kategorien: "Forandringsprisen" for Berendsens arbejde med at kortlægge, udvælge og implementere de verdensmål, hvor virksomheden kan gøre den største forskel. 

"Vi har skrevet CSR ind i midten af vores forretningsvision, og i 2019 blev vi verdensmålcertificeret af Bureau Veritas Certification som den første virksomhed i verden. At vi nu er nomineret til Verdensmålsprisen 2020 ser vi som en kæmpe ære, som i høj grad skyldes vores mange dedikerede medarbejdere, der sikrer, at vi kan føre vores CSR-ambitioner ud i livet – og vores kunder, der ligesom os ønsker at gå forrest for den bæredygtige udvikling. Vores fælles rejse mod verdensmålene er stadig lang, men vi er på rette vej, og vi er heldigvis mange, der gerne vil stå sammen om ren samvittighed", siger Berendsens CSR-chef Louise Elver.

Klik her og stem på din favorit i kategorierne: "Inkluderingsprisen", "Forandringsprisen" og "Ildsjælsprisen" – du kan stemme frem til den 1. september kl. 12.

Vinderne afsløres den 9. september ved konferencen for Verdensmålenes Årti: "A Decade to Action - 10 år tilbage" på Christiansborg. 

14.05.2024Elis Danmark A/S

Sponseret

Bæredygtighedsrapport: Bæredygtighed i Elis 2023 er netop offentliggjort

25.04.2024Elis Danmark A/S

Sponseret

Nyt tekstilprojekt vil øge cirkulariteten for industritekstiler

01.03.2024Elis Danmark A/S

Sponseret

Få hjælp til klimaregnskabet med Elis’ CO2-beregner

01.03.2024Elis Danmark A/S

Sponseret

Et mere miljøvenligt hotel med produkter fra Elis

15.02.2024Elis Danmark A/S

Sponseret

Overskudsvarme sendes fra Elis’ industrivaskeri til beboere i Kjellerup

14.02.2024Elis Danmark A/S

Sponseret

QA Manager med stort omsorgshjerte – både internt og eksternt i virksomheden