Bedre plads til store maver i ny graviditetskollektion fra Blåkläder Workwear

Antallet af kvinder i håndværksfagene er stærkt stigende. Derfor udvider Blåkläder Workwear nu sin banebrydende kollektion af arbejdsbukser til gravide. Det skaber plads til voksende maver på landets værksteder og bidrager til en branche i balance.

Blåkläder Workwear har i årevis været førende, når det gælder arbejdstøj til gravide håndværkere. Og det er der god grund til.. Foto: BLK

Støvring, d 26. september 2023 - Blåkläder Workwear, der lige nu er sponsor for EM-kvalifikationskampene i håndbold, designer alt sit tøj i Svenljunga i Sverige, og en større og større del af kollektionen er den hastigt voksende vifte af arbejdstøj til gravide håndværkere.

Siden de første, nu legendariske, arbejdsbukser til kvindelige former kom frem for nogle år siden, er Blåkläder fortsat med at udvide kollektionen af arbejdstøj til kvinder. For der er forskel på den mandlige og kvindelige anatomi – hvilket især bliver tydeligt, når man som håndværker skal ud i yderpositionerne på et tag eller ned i en snæver kælderskakt.

Derfor har Blåkläder ansat kvindelige designere, der ikke laver andet end at formgive arbejdstøj, der passer til kvindekroppen. De forskellige styles har præcist de samme praktiske egenskaber, slidstyrke, livstidsgaranti på sømmene og ekstremt gode pasform som Blåkläders arbejdstøj til mænd – de er blot skræddersyet til kvinder.

Senest har Blåkläder lanceret graviditetsbukser til malere og andre håndværkere i et blødt stretch-materiale, så man som gravid kan holde ud at have dem på i løbet af en hel arbejdsdag. Passtykket foran på maven og omkring lænden er lavet i 4-vejs stretch; bukserne har zip-off, så de kan laves om til shorts, og desuden kan de forlænges i benene, så de passer til forskellige kropshøjder. I seneste aftapning er de også udstyret med Blåkläders unikke sømlommer, indvendig telefonlomme og udvendig tommestoklomme.

I udviklingen af kollektionen har Blåkläder gjort brug af en række kvindelige testpiloter, der har bidraget med input til kvalitet, funktion og pasform. Det har blandt andet ført til udviklingen af nye bukselinninger med elastik, der gør det nemmere at tilpasse bukserne alt efter hoftebredde og talje.

  • Det er ikke rart at arbejde en hel dag i arbejdstøj, der ikke passer eller føles komfortabelt. Derfor har vi brugt de fantastiske kvinder i vores testpanel til at hjælpe os med at skabe arbejdstøj til kvinder, der rent faktisk føles rart at have på, og som tager hensyn til den kvindelige anatomi. Hele vores arbejde på denne front går på pasform og komfort, så vi kommer ikke til at lancere specielle farver til kvinder. Og gør vi det, så gør vi det samme i kollektionen til mænd. Vi hylder princippet om, at der ikke er forskel på mænd og kvinder ud over den måde, vores kroppe er skabt på fra naturens side, siger Rose-Marie Näsström, chefdesigner på Blåkläders kvindeserie.

Læs mere om alle de nye modeller til gravide håndværkere og malere her

For yderligere information, kontakt venligst:

René Christiansen, country manager, Blåkläder Workwear Danmark, tlf. 21 77 02 94 / Rene.Christiansen@blaklader.com

Presseservice og billeder: Jacob Lange, Lange PR, tlf. 20 76 30 20 / jacob@langepr.dk

Om Blåkläder

Blåkläder blev grundlagt i den svenske by Svenljunga i 1959, og virksomheden udvikler, producerer og distribuerer arbejdstøj, handsker og sikkerhedsfodtøj til alle professionelle faggrupper inden for håndværksfagene, industrien, transportsektoren, produktion og service. Blåkläder står for kvalitet, holdbarhed og funktionalitet, som virksomheden konstant arbejder med at forbedre.

Virksomheden sælger sine produkter i 20 lande, og hovedkontoret ligger fortsat i Svenljunga i Sverige. Blåkläder har sine egne fabrikker i Sri Lanka og Myanmar, mere end 7.000 ansatte og en årlig omsætning på 2,4 mia. svenske kroner. Det gør Blåkläder til en af verdens førende producenter af kvalitetsarbejdstøj og det største brand inden for arbejdstøj i Norden. Læs mere på www.blaklader.com

20.11.2023BLÅKLÄDER WORKWEAR ApS

Sponseret

Boss Ladies og Blåkläder fortsætter parløb

24.10.2023BLÅKLÄDER WORKWEAR ApS

Sponseret

Utrættelig Boss Lady kæmper for kvinders plads i håndværksfagene

16.10.2023BLÅKLÄDER WORKWEAR ApS

Sponseret

Nål og tråd skaber forandring i Myanmar

26.09.2023BLÅKLÄDER WORKWEAR ApS

Sponseret

Bedre plads til store maver i ny graviditetskollektion fra Blåkläder Workwear

28.08.2023BLÅKLÄDER WORKWEAR ApS

Sponseret

Slidstyrke er blevet det nye mantra i tøjindustrien

10.08.2023BLÅKLÄDER WORKWEAR ApS

Sponseret

Livstidsgaranti på arbejdstøj er en gamechanger