BASF tilslutter sig World Plastics Council

BASF har tilsluttet sig World Plastics Council (WPC), som er en global sammenslutning af førende aktører i plastindustrien. WPC sætter fokus på brancherelaterede emner, som er af global relevans, såsom ansvarlig brug af plast, effektiv affaldshåndtering og løsninger til bekæmpelse af havforurening.

07.03.2018

Sponseret

BASF

“Bæredygtig forretningsførelse er en integreret del af BASF’s strategi og har været et vigtigt omdrejningspunkt for virksomheden siden dens grundlæggelse. Eksempelvis kan vi begrænse mængden af affald og samtidig øge effektiviteten ved at bruge biprodukter fra en fabrik som råmaterialer på en anden fabrik. Dette Verbund-princip er en del af BASF's identitet”, forklarer Raimar Jahn, der er direktør for BASF Performance Materials. ”Derudover deltager vi aktivt i initiativer, der har til formål at løse globale udfordringer og engagerer hele værdikæder, såsom Operation Clean Sweep®. Vi følger dette internationale program, der er udviklet for at forhindre, at plastpellets ender i miljøet”, siger Jahn. “Når vi tilslutter os WPC er det for at styrke vores indsats for at sikre en levedygtig verden i fremtiden og en bedre livskvalitet for alle.”

James Seward, som er bestyrelsesformand for WPC og vicedirektør hos LyondellBasell, hilser BASF velkommen som et nyt medlem, der kan bidrage til WPC’s globale indsats for at skabe bæredygtige resultater for plastindustrien og samfundet. Ifølge WPC er branchens parter gået sammen om mange fælles initiativer for at undersøge og forebygge havaffald verden over i henhold til ’Declaration of the Global Plastics Associations for Solutions on Marine Litter’. Denne deklaration er blevet underskrevet af 70 plastselskaber i 35 lande. Den seneste evalueringsrapport tæller 260 gennemførte og igangværende projekter i forskellige dele af verden.

BASF er desuden medlem af American Chemistry Council og PlasticsEurope, som også er tilsluttet WPC og arbejder for en mere bæredygtig, cirkulær og ressourceeffektiv økonomi.

09.08.2023BASF

Sponseret

Genanvendte bildæk bliver til nye cykeltasker

10.05.2023BASF

Sponseret

BASF og Danish Crown går sammen om at forbedre svinekødets klimaregnskab

25.04.2023BASF

Sponseret

Startup, der udvikler kosmetik på sukker, vandt dansk semifinale for iværksættere

31.03.2023BASF

Sponseret

International iværksætterkonkurrence: Jagten på arvtageren til den plantebaserede laksebøf er i fuld gang

25.01.2023BASF

Sponseret

Ny nordisk iværksætterkonkurrence skal skubbe til den grønne omstilling

08.07.2022BASF

Sponseret

BASF Venture Capital investerer i Climentum Capitals første fond