Bæredygtighedsrapport 2018

Vi er en miljøvirksomhed helt ind i knoglerne, så når vi snakker om klima, miljø og bæredygtighed, er det ikke fordi loven, ngo’erne eller medierne kræver det – det er derimod en dybt integreret del af vores forretning.

Vi yder vores indsats inden for egne rammer, men samtidig hjælper vi vores kunder til at blive mere bæredygtige. Det kræver samarbejde at løse de alvorlige udfordringer, som vores klode står over for, og ved at række ud over egne rækker søger vi at maksimere effekten af vores arbejde.

Vi er specialister i behandling af affald, og vores vision er at give vores børn en verden, hvor Jordens ressourcer renses og genbruges. Vores kerneforretning giver en positiv miljøeffekt, idet vi genanvender ressourcer og sikrer miljøet mod spredning af miljøfarlige stoffer. Med dette afsæt arbejder vi med bæredygtighed, både for miljøet og for forretningen.

Igennem åbenhed, sporbarhed, høj professionalisme i alle led af behandlingen og solid dokumentation tager vi samtidig ansvar for kvaliteten af vores genbrugsmaterialer.

Denne rapport vil give dig et godt indblik i, hvordan vi arbejder med bæredygtighed hos RGS Nordic. God fornøjelse med læsningen

11.10.2023RGS Nordic AS

Sponseret

Nyt samarbejde skalerer genbruget af mursten

10.10.2022RGS Nordic AS

Sponseret

Insekter får fjordudsigt på biovolde

05.11.2021RGS Nordic AS

Sponseret

Stærk udvikling inden for genanvendt beton

22.09.2021RGS Nordic AS

Sponseret

Samarbejde med NÆSTE kickstarter systematisk genbrug af konstruktionstræ

22.09.2021RGS Nordic AS

Sponseret

RGS Nordic og Næste vil recirkulere træ i stor skala

28.01.2021RGS Nordic AS

Sponseret

Banedanmark og RGS Nordic samarbejder om at genanvende beton