Bæredygtig kollektion af arbejdstøj til sundhedssektoren

Komplet kollektion af T-shirts, polo-trøjer, veste og bukser produceret bæredygtigt, så det kan indgå i en cirkulær økonomi. Fokus er holdt på høj komfort og klædeligt snit, der passer til arbejdsopgaverne i sundhedssektoren.

​​​​​​​​​​Vi udvider vores bæredygtige kollektion af arbejdstøj til sundheds- og plejesektoren. Tøjet passer både til hjemmepleje, tandlægeklinikker, almen praksis, kiropraktorklinikker mv. Arbejdstøjet, der bl.a. er lavet i økologisk bomuld opfylder alle sektorens krav til funktion, komfort, holdbarhed og pris. Tøjserien består af T-shirts, polo-trøjer, veste og bukser i behagelige, friske og klædelige snit og i hvide og blå farver, der passer sammen, så man kan mikse og matche de forskellige dele.

Når tøjet en dag bliver kasseret, får det et efterliv i en cirkulær økonomi, idet vi genanvender de brugte tekstiler i nye materialer til andre spændende produkter. Den økologiske tøjserie kan indgå i vores VÆRDI360-vaskeløsninger til pleje- og sundhedssektoren, som sikrer optimal hygiejne, logistik, overblik og ressourcestyring. ​

På alle måder smart

Vi tilbyder en komplet serie af arbejdstøj til sundhedssektoren designet i friske, klædelige snit, der sidder godt og behageligt samtidig med, at det er udstyret med alle de funktioner, en arbejdsdragt i sundheds- og plejemiljøer skal have.

Klædt på til opgaverne

En arbejdsdragt i sundhedssektoren skal være komfortabel og funktionel for den enkelte medarbejder i en travl hverdag. Hver del i kollektionen rummer adskillige muligheder for at kombinere og tilpasse de enkelte over- og underdele til et sæt med præcis de funktioner, medarbejderen har brug for til de forskellige opgaver. Med fleksible lommer, som den enkelte kan vælge fra eller til og selv placere for- eller bagtil, er de nødvendige redskaber, telefon og kuglepen altid ved hånden uden at være i vejen.

Tøj der altid passer

Den bæredygtige serie består af komfortabelt arbejdstøj i bløde, økologiske tekstiler, der altid føles behageligt og sidder bekvemt uanset størrelse. Bukselinninger er af smidig elastik med snorelukning, så de kan tilpasses den enkelte og ikke strammer unødvendigt. Bukse- og trøjeærmer er syet i overensstemmelse med gældende hygiejnekrav, og de forskellige modeller dækker behovene for både let og varmere tøj til årstiderne.

Velsiddende snit

Hele serien er udviklet både med henblik på optimal funktion og en klædelig pasform. For de fleste medarbejdere bidrager arbejdstøj i komfortabelt og æstetisk design til arbejdsglæden, ligesom det også skaber værdi i relationen mellem personale, borgere og patienter. Fokus er på friske, tidløse og præsentable designs i materialer, der bevarer farver og facon – også efter mange vaske. Kollektionen er holdt i en hvid bundfarve og blå nuancer, som passer sammen i alle tænkelige kombinationer. 

Læs mere om kollektionen her.

24.01.2024Textilia Group A/S

Sponseret

Vaskeri i Aalborg hjælper tidligere kriminelle ind på arbejdsmarkedet

18.01.2024Textilia Group A/S

Sponseret

Textilia sætter bæredygtighed øverst på dagsordenen

20.12.2023Textilia Group A/S

Sponseret

Aalborg Universitetshospital gør op med engangsforbruget: Dropper engangstermojakker af plastik

18.12.2023Textilia Group A/S

Sponseret

Sinatur Hotel og Konference samarbejder med Textilia om at nedbringe hotelkædens klimaaftryk

08.11.2023Textilia Group A/S

Sponseret

Privatpersoners aflagte tøj lever nu videre hos udsatte patienter

27.09.2023Textilia Group A/S

Sponseret

Kasserede lagner og duge lever videre som kokkejakker på Marchal