Auping genbruger din gamle madras

Den hollandske sengeproducent Auping arbejder med fokus på bæredygtighed og miljø. Hvert år smides flere tusind madrasser ud til forbrænding eller på lossepladsen. Auping ønsker at stoppe denne unødige forurening og bidrage til en bedre løsning for miljøet med tilbageleveringssystemet Auping Take Back System® (ATBS).

’Bæredygtighed er et absolut kerneområde i vores virksomhed. Som stor international sengeproducent føler vi os forpligtede til at tage ansvar for miljøet, og vi ændrer på vores produkter, forretningsgange og produktionsmetoder, fordi vi kan. Som et led i vores arbejde med Cradle to Cradle tilbyder vi derfor at tage vores kunders gamle madrasser retur – uanset mærke -, når de køber en Auping-seng. Og vi garanterer, at mindst 90 pct. af den gamle madras bliver genanvendt i et nyt produkt’, fortæller Morten Lund Petersen, Direktør for Auping Scandinavia.

Auping er Cradle to Cradle certificeret 

Auping er som den første sengeproducent i verden Cradle to Cradle certificeret. Det betyder, at virksomheden arbejder ud fra en tese om aldrig at smide væk. Certificeringen indebærer, at der forekommer en endeløs cyklus af materialer og ’affald’ fungerer som råmateriale til nye produkter.

’Vi forsøger hele tiden at udvide vores bæredygtighedsarbejde og det er Auping Take Back System® en naturlig konsekvens af. Vi har et mål om at være 100 pct. bæredygtige i alle vores arbejdsprocesser i 2020, og vi håber at danskerne vil hjælpe os på rette vej og tage godt imod tilbageleveringssystemet, så vi sammen kan arbejde for et bedre klima.’, fortsætter Morten Lund Petersen, direktør for Auping Scandinavia. 

Auping Take Back System® – bæredygtigt genbrug

  • ATBS® kan tilbydes til kunder, der køber en ny Auping madras.
  • Ved bestilling af et Auping produkt bestiller Auping ATBS® poser til den konkrete ordre, og afhenter de gamle madrasser – uanset mærke – til brug i ny produktion.
  • Prisen inkl. moms er kr. 75 pr. pose til enkeltmadras (maks. 120 cm) og kr. 150 pr. pose til dobbeltmadras, som faktureres sammen med købet af det nye produkt. Auping betaler returfragt og behandling af de gamle madrasser. 
  • Varer, som returneres i ATBS® poser, sendes direkte til genanvendelse. 

Se mere om Auping Take Back System® her: http://www.auping.dk/omauping/baredygtighed/takebacksystem.html

Følg Auping på Auping Scandinavia på Facebook eller @aupingscandinavia på Instagram. Og find nærmeste Auping forhandler på www.auping.dk

15.10.2018Royal Auping Scandinavia

Sponseret

Innovation: Somnox ’krammepude’ fra Auping

04.10.2018Royal Auping Scandinavia

Sponseret

Auping introducerer: Den intelligente seng

12.12.2017Royal Auping Scandinavia

Sponseret

Aupings bæredygtighedsrejse 2010-2017

05.12.2017Royal Auping Scandinavia

Sponseret

Større interesse for bæredygtige produkter til boligen

29.11.2017Royal Auping Scandinavia

Sponseret

DSM-Niaga* og Auping udvikler 100 pct. genanvendelige madrasser

28.11.2017Royal Auping Scandinavia

Sponseret

Bæredygtighed indbefatter og involverer mennesker