Atten stærke kandidater skal kæmpe om FBSA’s Jubilæumspris for samfundsansvar

Et bredt felt af innovative og socialt bæredygtyge initiativer i byggeriet, skal nu kæmpe om kun tre pladser i nomineringsrunden frem mod uddelingen af FBSA’s Jubilæumspris på Building Awards d. 7. november i København. Alt fra boligsociale helhedsplaner til fængsler og ligestillingsinitiativer er indstillet.

FBSA’s Jubilæumspris vil særligt hylde den organisation, virksomhed eller indsats, som via et stærkt samarbejde har skabt social bæredygtighed under selve byggeprocessen eller med inklusion som mål for det færdige byggeri. Indstillingerne bliver bedømt ud fra fire kriterier: grad af værdi for det omkringliggende samfund, forretningsmæssig værdi, nytænkning og samarbejde samt kobling til FN’s verdensmål.  

”Vi er imponerede over bredden på de mange spændende initiativer og glæder os til at dykke ned i dem. De mange forskellige indsatser viser om noget, hvor stor en rolle byggeriet kan spille i at fremme en dagsorden omkring social bæredygtighed og FN’s verdensmål. Særligt når der lægges vægt på partnerskaber og samarbejde på tværs af værdikæden” påpeger Christina Schultz, sekretariatsleder i FBSA.  


Ud af de 18 indstillinger udvælges tre nominerede til virksomhedsbesøg, og vinderen offentliggøres på det storslåede show Building Awards i København d. 7. november. I år løber arrangementet af stabelen under overskriften Ansvaret for en fælles fremtid med et fagligt seminar på BLOX, som efterfølges af et stort awardshow på The Plant, hvor der uddeles en række flotte priser, som hver især hædrer forskellige dele af byggebranchen.


Her kan du læse mere om de 18 kandidater, som er i spil til Jubilæumsprisen:
 

28.06.2024Byggeriets Samfundsansvar

Sponseret

ESG-råd skal kortlægge udfordringer og muligheder i bygge- og anlægsbranchen

18.06.2024Byggeriets Samfundsansvar

Sponseret

Anbefalinger fra unge skal sikre en god start for nye i byggebranchen

22.05.2023Byggeriets Samfundsansvar

Sponseret

Stærk almen profil overtager forpersonsposten i Byggeriets Samfundsansvar

16.05.2023Byggeriets Samfundsansvar

Sponseret

Byggeriets Samfundsansvar opruster med ny stærk CSR-profil

18.11.2022Byggeriets Samfundsansvar

Sponseret

Derfor skal du interessere dig for eu-taksonomiens sociale minimumsgarantier

03.10.2022Byggeriets Samfundsansvar

Sponseret

FBSA vil sætte diversitet på skoleskemaet