Årets SMV 2024: Valified som Guld Partner

Årets SMV er en årlig prisuddeling, der hylder de engagerede individer bag små og mellemstore virksomheder, som skaber resultater. Formålet er at sætte fokus på personerne bag de danske SMV'ere, som udgør rygraden i dansk erhvervsliv, ved at dedikere en hel aften til at fejre og ære dem inden for kategorierne Årets Direktør, Årets Bestyrelse og Årets ESG Frontrunner. I år var Valified en stolt Guld Partner til Årets SMV 2024, og arrangementet blev både fantastisk og en succes!

Foto: Årets SMV

22.05.2024

Sponseret

Valified

Valifieds kunde Wexøe A/S var finalist ved Årets SMV 2024

Hos Valified er vi stolte af, at en af vores +1500 kunder var finalist ved Årets SMV 2024. Der er tale om Wexøe A/S, der udvikler og leverer specialløsninger med fokus på TCO inden for installationer, automation, stærkstrø, og data, samt rådgiver på tværs af deres netværk af partnere.

Wexøe A/S var en af finalisterne i kategorien Årets ESG Frontrunner. Med EU’s vedtagelse af CSRD lovkravet i 2024 om at store virksomheder skal udarbejde bæredygtighedsrapporter på lige fod med årsrapporter for hele værdikæden, hvilket drypper ned på SMV’ere, opleves det at strategisk arbejde med ESG er et krav fra SMV’ernes interessenter - især som en reaktion af Folketingets vedtagelse den 2. maj af lovforslaget, der implementerer netop selvsamme EU-direktiv om bæredygtighedsrapportering (Corporate Sustainability Reporting Directive), i dansk ret. Derfor bliver Årets ESG Frontrunner tildelt en person eller et team, som har spillet en afgørende rolle i at sikre, at en SMV har ledt vejen inden for ESG-arbejdet og har sørget for en vellykket implementering af ESG-indsatsen.

For at kunne blive indstillet som kandidat til Årets ESG Frontrunner, skal man som SMV udfylde en af følgende parametre:

  • Skabe en klar forståelse for behovet for ESG-indsatser.
  • Etablere en struktureret plan for implementering og drift af ESG-indsatsen.
  • Gå forrest som nøgleperson(er) i arbejdet med ESG.
  • Sikre en løbende kommunikation omkring fremdrigt og udbytte af ESG-initiativet.
  • Være garant og personligt involveret i, at ESG-indsatsen lever og bliver succesfuld.
  • Skabe positiv stemning og motivation omkring forandringerne i forbindelse med ESG-initiativet.

Det er derfor en kæmpe bedrift for Wexøe A/S at have været finalist ved Årets SMV 2024. Det bevidner det vigtige og hårde arbejde med ESG, som de har udført og fortsat engagerer sig i for at fremme bæredygtighed og ansvarlig virksomhedsdrift.

Sådan forløb Årets SMV 2024

Den 16. maj kulminerede fem måneder med fokus på de danske SMV’ere og nøglepersoner, da spændingen blev udløst, og der blev kåret tre velfortjente vindere af Årets SMV 2024. Awardshowet løb af stablerne i Kolding på Comwell Hotels, hvor 250 mennesker deltog i fejringen af danske SMV’ere for deres dedikation og indsats.

De sidste par måneder er diverse kandidater blevet indstillet, hvorefter man har kunne deltage i afstemningen og være med til at bestemme, hvem der skulle stå tilbage som vindere i sidste ende i de 3 forskellige kategorier Årets Direktør, Årets Bestyrelse og Årets ESG Frontrunner.

Ved alle 3 prisuddelinger indgik det vigtige arbejde med bæredygtighed, hvilket bevidner, at ESG og bæredygtighed fylder meget i samtaler og agenda. Flere og flere SMV’ere åbner øjnene op for de muligheder og det potentiale, som bæredygtighed besidder, og det er der en fælles forståelse omkring, at det er vigtigt at kunne udnytte.

Årets SMV 2024 bød på en masse forskellige partnere inddelt i Premium partnere, Guld Partnere og Sølv Partnere. Hos Valified kan vi skubbe brystet frem, klappe os selv på skulderen og være stolte af at have været Guld Partner ved dette års Årets SMV.

Aftenen bød derudover også på diverse underholdninger fra Konferencier Heidi Frederikke Sigdal, Key Note Speaker Henrik Røde Jensen, DJ Line Sander og sanger Malte Ebert.

Tillykke til alle vinderne, alle finalisterne samt alle de nominerede. Det bliver spændende at følge Årets SMV tæt næste år og se, hvilke ildsjæle der bliver fejret for deres hårde arbejde i de danske SMV'ere.

05.06.2024Valified

Sponseret

Valified har ESG-aben!

22.05.2024Valified

Sponseret

Årets SMV 2024: Valified som Guld Partner

11.04.2024Valified

Sponseret

Spar Nord hjælper virksomheder i gang med ESG-rapportering

12.03.2024Valified

Sponseret

Træsektionen & Valified i strategisk samarbejde for bæredygtig omstilling i bygge- og anlægssektoren

26.02.2024Valified

Sponseret

Finans som drivkraft for bæredygtig vækst & Impact

21.02.2024Valified

Sponseret

Position Green og Valified lancerer banebrydende ESG-Løsning til brancheforeninger